עוגת קרם בוסטון של שונה
עוגת קרם בוסטון של שונה עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 248 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-36 היו אומרים שזה פגע במקום. . אם יש לך אבקת אפייה, סוכר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת קרם בוסטון, בוסטון קרם אנג'ל עוגה, ו עוגת קרם בוסטון קלה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז מחבת עוגה 9 אינץ'.
מערבבים את שתי הכמויות של קמח עוגה, אבקת אפייה, ומלח בקערה. מקציפים 3 חלמונים בקערה נפרדת עם מיקסר חשמלי עד מעובה בצבע לימון, על 5 דקות.
היכו 2/3 כוס סוכר לבן, 3 1/2 כפות חמאה, ו 3/4 כפית תמצית וניל בקערה עם מערבל חשמלי עד אור ורך; היכו חלמונים ביצה. מקציפים את תערובת הקמח בכמה תוספות, לסירוגין עם 6 כפות חלב וכלה בתערובת קמח, לתערובת חמאה-סוכר מוקרם על נמוך עד משולב.
יוצקים את הבלילה למחבת העוגה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז העוגה יוצא נקי, 20 עד 25 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני הסרת להתקרר לחלוטין על מתלה תיל.
יוצקים 1 1/2 כוסות חלב לסיר; מביאים לרתיחה.
להקציף 4 חלמונים ביצה ו 1/3 כוס סוכר לבן בקערה עד בשילוב היטב; לטאטא בקמח לכל מטרה.
יוצקים 2 כפות של חלב חם לתוך תערובת ביצה, לטאטא כל הזמן. לאט לאט להקציף בשמירה על חלב חם. להחזיר סיר לתנור ולהביא כמעט לרתיחה, ערבוב כל הזמן, עד מעובה.
יוצקים פודינג לתוך קערה חסינת חום; מערבבים 1 כפית תמצית וניל. מקררים עד שמצוננים.
ממיסים 3 כפות חמאה ושוקולד בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים, ערבוב לעתים קרובות גירוד את הצדדים עם מרית גומי כדי למנוע חריכה.
הסר מהחום; מערבבים בסוכר של ממתקים ותמצית וניל 3/4 כפית.
הוסף מים לפי הצורך כדי ליצור עקביות הרצוי.
חותכים את העוגה לחצי אופקית.
מניחים שכבת עוגה תחתונה על מגש הגשה.
מורחים פודינג מקורר על המחצית התחתונה; מניחים את העוגה העליונה על שכבת פודינג.
מורחים ציפוי על גבי וצדדים של עוגה. תירגע עד שתשב בכלא.