עוגת קרם גרנולה שוקולד קפוא
עוגת קרם גרנולה שוקולד קפוא עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 346 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך דגנים, קצפת, סוכר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: עוגת גלידת אוריאו שוקולד קפוא, עוגת שוויצרי קפוא רול גלידה סנדוויץ עוגה, ו עוגת גלידה קפואה בשווייץ רול.
הוראות
מחבת כיכר קו 8x4 אינץ ' עם רדיד. בקערה גדולה, לנצח שמנת, סוכר ווניל עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס.
מורחים 3/4 כוס של קצפת באופן שווה בתחתית המחבת.
מניחים 3 גרנולה thins, צד שוקולד למעלה, על גבי שמנת. למעלה עם 3/4 כוס קצפת.
מפזרים 1/2 כוס הדגנים באופן שווה מעל.
מורחים 3/4 כוס של קצפת על דגנים.
חזור על שכבות עם 3 גרנולה thins ו 3/4 כוס קצפת. למעלה עם הנותרים 1/2 כוס דגנים, 3/4 כוס קצפת 3 גרנולה thins. כיסוי רופף עם ניילון נצמד. להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות או עד 2 ימים.
כדי לשרת, לתת עוגה לעמוד בטמפרטורת החדר 5 דקות.
מקום המגיש מגש הפוך על פני מחבת; להפוך מגש ומחבת מעל.
הסר מחבת רדיד. לשבור גרנולה הנותרים דק לחתיכות; מפזרים מעל. עם סכין חדה, לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1 אינץ'.