עוגת קרם לימון-אוכמניות
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוגת Bundt אוכמניות לימון עם זיגוג גבינת שמנת לימון, עוגות אוכמניות לימון עם ציפוי גבינת שמנת לימון, ו עוגת קילו שמנת חמוצה אוכמניות עם קרם לימון.
הוראות
מערבבים יחד את המרכיבים הראשונים 3; לחץ באופן שווה בצד התחתון ומעלה של pieplate 9 אינץ'.
אופים piecrust ב 350 במשך 8 דקות; להסיר piecrust כדי מתלה תיל, מגניב לחלוטין.
מקציפים גבינה, חלב ואבקת סוכר במהירות בינונית עם מערבל חשמלי עד שמנת.
מוסיף תערובת פודינג, קליפה, ומיץ; לנצח עד מעורבב.
מורחים חצי תערובת לימון באופן שווה לתוך קרום מוכן.
מערבבים יחד אוכמניות ושמורות; להפיץ באופן שווה על תערובת לימון.
מורחים את תערובת הלימון הנותרת על תערובת אוכמניות; מכסים ומקררים 2 שעות או עד שנקבע.
מקציפים קרם עם מערבל חשמלי עד פסגות רכות טופס, להתפשט סביב הקצה החיצוני של עוגה, ויוצרים גבול 3 אינץ'.