עוגת קרם מאוד שמחה-תפוח
גשו לסופר וקנו מלח, מים, חמוציות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. , וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגת קרם-תפוח, קראן-תפוח קוצ'ן, ו קראן-צ'אטני תפוחים.
הוראות
בקערה בינונית, לחתוך קיצור לתוך 1 כוס קמח והמלח, באמצעות בלנדר מאפה או crisscrossing 2 סכינים, עד מתפורר.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, ולזרוק עם מזלג עד צורות הבצק. לעצב בצק לכדור. לעטוף בניילון נצמד ולשים במקרר 15 דקות.
מחממים תנור ל 425ºF. צורה בצק לתוך עגול שטוח על משטח מקומח.
מגלגלים בצק למעגל 13 אינץ'.
מניחים על גיליון עוגיות גדול ungreased.
מערבבים סוכר חום, 1/3 כוס קמח, תפוחים ואוכמניות. תערובת תל על מרכז הבצק עד 3 אינץ ' של קצה. נקודה במרגרינה. מקפלים קצה בצק על תפוחים.
אופים עוגה 20 דקות. מרכז כיסוי עם 5 אינץ ' מרובע של רדיד כדי למנוע overbrowning.
אופים 10 עד 15 דקות יותר או עד הקרום הוא חום זהוב בהיר.