קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם מאפיית בושון

עוגת קרם מאפיית בושון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת הקרפ של מאפיית בושון. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 752 קלוריות. 263 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו כפות שמנת כבדה, כפות קמח, 1/2 כפות סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו עוגיות TKO של מאפיית בושון, מאפיית בושון נאטר באטרס, ו מאפיית בושון "נאטר באטרס" (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את החלב, ביצים, קמח, סוכר, Grand Marnier, ומלח Vitamix.* לגרד את הזרעים מן שעועית וניל ולהוסיף אותם במהירות בינונית-נמוכה במשך כ 15 שניות. לגרד את הצדדים של מיכל בלנדר. עם בלנדר פועל על בינוני נמוך, טפטוף בחמאה מומסת. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל מכוסה; להשתמש מרית לכפות דרך כל הבלילה שנותרה במסננת. מקררים בין לילה.* SE הערה: אם אין לך Vitamix, בלנדר מופעל גבוה רגיל הוא בסדר.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
באמצעות מגבת נייר, לשפשף מחבת קרפ גדולה או מחבת nonstick 10 אינץ ' עם ציפוי אור של שמן קנולה (אם הקרפים מתחילים להידבק בכל נקודה, לשפשף אותו שוב) ולהגדיר אותו על בינוני לחום בינוני עד בינוני גבוה. לאחר המחבת הוא חם, להרים אותו מהחום ולצקת כוס (55 גרם) של הבלילה למרכז המחבת. מיד לסובב ולנער את המחבת כך הבלילה מכסה את החלק התחתון, ולאחר מכן לסובב את המחבת כמה פעמים כך הבלילה מגיע ½ אינץ ' את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
קרפיםקרפים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
דַק-דַק-
מצקתמצקת
3
להחזיר את המחבת לחום ולבשל במשך 15 עד 30 שניות, בהתאם לרמת החום, עד הבלילה מוגדרת והתחתית היא חום זהוב בהיר. להחליק את האצבעות מתחת קרפ ולהפוך אותו (אם אתה רק לתפוס את הקצה, זה עלול לקרוע כמו שאתה להעיף). מבשלים בצד השני עד חום זהוב בהיר, ולאחר מכן להעביר את הקרפ למחבת גיליון. חזור על מנת להפוך את הקרפ הנותרים, לערום או חופפים אותם ברגע שהם להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4
תן להם לשבת לפחות 10 דקות לפני השימוש.
5
עבור קרם מאפה: להגדיר אמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
6
מניחים קערה בינונית במי הקרח ומניחים מסננת משובחת על הקערה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
שים את החלמונים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף. לגרד את הזרעים מן שעועית וניל, להוסיף אותם חלמונים, ומערבבים על מהירות בינונית-נמוכה במשך כ 30 שניות. להפחית את המהירות נמוך לאט לשפוך את הסוכר, ואז לטאטא על מהירות בינונית עד בהיר יותר בצבע, על 1-3 דקות. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה, ואז לטאטא על מהירות בינונית גבוהה במשך כ 3 דקות, עד התערובת היא צהוב חיוור ועבה. כאשר מקציף הוא הרים, התערובת צריכה ליצור סרט המסת לאט.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
להפחית את המהירות לנמוך, להוסיף את אבקת פודינג או קמח, ומערבבים במשך 30 שניות. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה. עם המיקסר פועל על המהירות הנמוכה ביותר, לאט לשפוך את החלב. לגרד את הקערה שוב לערבב על מהירות נמוכה עוד דקה, או עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת פודינגאבקת פודינג
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
יוצקים את התערובת לסיר גדול, להגדיר על חום בינוני, ומערבבים בעדינות עד שהוא מתחיל להתעבות. לעבור להקצף ולהקציף כמו הקרם מגיע לרתיחה, סיבוב המקצף סביב החלק התחתון כדי לשמור על השמנת מלצרוב. ברגע שאתה רואה בועות לשבור את פני השטח, לבשל במשך כ 5 דקות יותר, לטאטא כל הזמן, עד קרם מאפה התעבה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
יוצקים את הקרם מאפה דרך מסננת, לחיצה בעדינות על זה כדי לדחוף את הקרם מעובה דרך.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
11
להקציף בגוון כתום, לטאטא במשך כ 1 דקה כדי להתקרר מעט. ואז לטאטא את החמאה ב 2 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
12
יוצקים לתוך מיכל מכוסה ולחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף על פני השטח כדי למנוע עור להיווצר. מקררים לפחות 1 שעה לפני יצירת קרם דיפלומט כתום.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
מניחים את הג ' לטין בקערה של מי קרח כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להעביר שליש קרם מאפה לקערה בינונית מיקרוגל בטוח או סיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
הסר את הג ' לטין מהמים, לסחוט עודפי מים, ולהוסיף לקערה או למחבת.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
דַק-דַק-
4
חום, ערבוב בעדינות, כדי לשחרר את הקרם מאפה להמיס את הג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
5
בינתיים, להעביר את הקרם מאפה הנותרים לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה או לקערה בינונית ומערבבים או עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מסננים את קרם המאפה החם דרך מסננת משובחת לתוך הקערה עם שאר הקרם מאפה ומערבבים או מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
הסר את הקערה מן המערבל לעמוד ולקפל את הקצפת שליש בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
לחץ על חתיכת ניילון נצמד על פני השטח כדי למנוע עור להרכיב ולקרר עד המשרד, לפחות 4 שעות. (הקרם יכול להיות בקירור עד 4 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
כאשר מוכן להשתמש בקרם, להעביר לקערה ומערבבים בעדינות עד שיש לו עקביות שמנת.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
הרכבת עוגת קרפ: לעטוף עגול קרטון 10 אינץ ' או מגש שטוח בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
כפית את הקרם לתוך שקית המאפה. בחר את קרפ אטרקטיבי ביותר עבור החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
12
מניחים אותו עם הצד הטוב יותר שלה למטה על לעטוף פלסטיק צינור 1/3 כוס (80 גרם) של השמנת למרכז. באמצעות מרית קיזוז קטן, להפיץ את הקרם על הקרפ, עוזב גבול 1/4 אינץ'. קרפ הוא דק באופן טבעי על הקצוות; כדי למנוע כיפה להרכיב כפי שאתה למלא ולערום את קרפים, להפיץ את המילוי בקצוות קצת עבה. למעלה את הקרם עם קרפ אחר, להפיץ אותו עם שמנת, ולהמשיך שכבת קרפים ושמנת, מסתיים עם קרפ.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
13
לעטוף את העוגה בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 4 שעות, אבל רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
14
כדי לשרת: לפתוח את העוגה ולהפוך אותו על מגש הגשה.
15
מפזרים את החלק העליון עם שכבה אפילו של הסוכר, באמצעות לפיד פרופאן, caramelize העליון של העוגה, עובד מצד אחד לשני.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
16
חותכים את העוגה ל 8 טריזים ומגישים.