קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם מאפיית בושון

עוגת קרם מאפיית בושון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת הקרפ של מאפיית בושון. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 752 קלוריות. 263 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו כפות שמנת כבדה, כפות קמח, 1/2 כפות סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו עוגיות TKO של מאפיית בושון, מאפיית בושון נאטר באטרס, ו מאפיית בושון "נאטר באטרס" (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את החלב, ביצים, קמח, סוכר, Grand Marnier, ומלח Vitamix.* לגרד את הזרעים מן שעועית וניל ולהוסיף אותם במהירות בינונית-נמוכה במשך כ 15 שניות. לגרד את הצדדים של מיכל בלנדר. עם בלנדר פועל על בינוני נמוך, טפטוף בחמאה מומסת. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל מכוסה; להשתמש מרית לכפות דרך כל הבלילה שנותרה במסננת. מקררים בין לילה.* SE הערה: אם אין לך Vitamix, בלנדר מופעל גבוה רגיל הוא בסדר.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2
באמצעות מגבת נייר, לשפשף מחבת קרפ גדולה או מחבת nonstick 10 אינץ ' עם ציפוי אור של שמן קנולה (אם הקרפים מתחילים להידבק בכל נקודה, לשפשף אותו שוב) ולהגדיר אותו על בינוני לחום בינוני עד בינוני גבוה. לאחר המחבת הוא חם, להרים אותו מהחום ולצקת כוס (55 גרם) של הבלילה למרכז המחבת. מיד לסובב ולנער את המחבת כך הבלילה מכסה את החלק התחתון, ולאחר מכן לסובב את המחבת כמה פעמים כך הבלילה מגיע ½ אינץ ' את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות1 בצל ספרדי בינוני חתוך לקוביות קטנות
קרפיםקרפים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מצקתמצקת
3
להחזיר את המחבת לחום ולבשל במשך 15 עד 30 שניות, בהתאם לרמת החום, עד הבלילה מוגדרת והתחתית היא חום זהוב בהיר. להחליק את האצבעות מתחת קרפ ולהפוך אותו (אם אתה רק לתפוס את הקצה, זה עלול לקרוע כמו שאתה להעיף). מבשלים בצד השני עד חום זהוב בהיר, ולאחר מכן להעביר את הקרפ למחבת גיליון. חזור על מנת להפוך את הקרפ הנותרים, לערום או חופפים אותם ברגע שהם להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
תן להם לשבת לפחות 10 דקות לפני השימוש.
5
עבור קרם מאפה: להגדיר אמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
6
מניחים קערה בינונית במי הקרח ומניחים מסננת משובחת על הקערה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
שים את החלמונים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף. לגרד את הזרעים מן שעועית וניל, להוסיף אותם חלמונים, ומערבבים על מהירות בינונית-נמוכה במשך כ 30 שניות. להפחית את המהירות נמוך לאט לשפוך את הסוכר, ואז לטאטא על מהירות בינונית עד בהיר יותר בצבע, על 1-3 דקות. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה, ואז לטאטא על מהירות בינונית גבוהה במשך כ 3 דקות, עד התערובת היא צהוב חיוור ועבה. כאשר מקציף הוא הרים, התערובת צריכה ליצור סרט המסת לאט.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
להפחית את המהירות לנמוך, להוסיף את אבקת פודינג או קמח, ומערבבים במשך 30 שניות. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה. עם המיקסר פועל על המהירות הנמוכה ביותר, לאט לשפוך את החלב. לגרד את הקערה שוב לערבב על מהירות נמוכה עוד דקה, או עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת פודינגאבקת פודינג
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
יוצקים את התערובת לסיר גדול, להגדיר על חום בינוני, ומערבבים בעדינות עד שהוא מתחיל להתעבות. לעבור להקצף ולהקציף כמו הקרם מגיע לרתיחה, סיבוב המקצף סביב החלק התחתון כדי לשמור על השמנת מלצרוב. ברגע שאתה רואה בועות לשבור את פני השטח, לבשל במשך כ 5 דקות יותר, לטאטא כל הזמן, עד קרם מאפה התעבה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
יוצקים את הקרם מאפה דרך מסננת, לחיצה בעדינות על זה כדי לדחוף את הקרם מעובה דרך.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
11
להקציף בגוון כתום, לטאטא במשך כ 1 דקה כדי להתקרר מעט. ואז לטאטא את החמאה ב 2 תוספות.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
12
יוצקים לתוך מיכל מכוסה ולחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף על פני השטח כדי למנוע עור להיווצר. מקררים לפחות 1 שעה לפני יצירת קרם דיפלומט כתום.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט4 פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
מניחים את הג ' לטין בקערה של מי קרח כדי לרכך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
להעביר שליש קרם מאפה לקערה בינונית מיקרוגל בטוח או סיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הסר את הג ' לטין מהמים, לסחוט עודפי מים, ולהוסיף לקערה או למחבת.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
חום, ערבוב בעדינות, כדי לשחרר את הקרם מאפה להמיס את הג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
5
בינתיים, להעביר את הקרם מאפה הנותרים לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה או לקערה בינונית ומערבבים או עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מסננים את קרם המאפה החם דרך מסננת משובחת לתוך הקערה עם שאר הקרם מאפה ומערבבים או מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
הסר את הקערה מן המערבל לעמוד ולקפל את הקצפת שליש בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
לחץ על חתיכת ניילון נצמד על פני השטח כדי למנוע עור להרכיב ולקרר עד המשרד, לפחות 4 שעות. (הקרם יכול להיות בקירור עד 4 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
כאשר מוכן להשתמש בקרם, להעביר לקערה ומערבבים בעדינות עד שיש לו עקביות שמנת.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
הרכבת עוגת קרפ: לעטוף עגול קרטון 10 אינץ ' או מגש שטוח בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
11
כפית את הקרם לתוך שקית המאפה. בחר את קרפ אטרקטיבי ביותר עבור החלק העליון של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
12
מניחים אותו עם הצד הטוב יותר שלה למטה על לעטוף פלסטיק צינור 1/3 כוס (80 גרם) של השמנת למרכז. באמצעות מרית קיזוז קטן, להפיץ את הקרם על הקרפ, עוזב גבול 1/4 אינץ'. קרפ הוא דק באופן טבעי על הקצוות; כדי למנוע כיפה להרכיב כפי שאתה למלא ולערום את קרפים, להפיץ את המילוי בקצוות קצת עבה. למעלה את הקרם עם קרפ אחר, להפיץ אותו עם שמנת, ולהמשיך שכבת קרפים ושמנת, מסתיים עם קרפ.
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
13
לעטוף את העוגה בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 4 שעות, אבל רצוי בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
14
כדי לשרת: לפתוח את העוגה ולהפוך אותו על מגש הגשה.
15
מפזרים את החלק העליון עם שכבה אפילו של הסוכר, באמצעות לפיד פרופאן, caramelize העליון של העוגה, עובד מצד אחד לשני.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
16
חותכים את העוגה ל 8 טריזים ומגישים.