עוגת קרם מאפיית בושון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת הקרפ של מאפיית בושון. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 16 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 752 קלוריות. 263 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו כפות שמנת כבדה, כפות קמח, 1/2 כפות סוכר מגורען, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו עוגיות TKO של מאפיית בושון, מאפיית בושון נאטר באטרס, ו מאפיית בושון "נאטר באטרס" (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את החלב, ביצים, קמח, סוכר, Grand Marnier, ומלח Vitamix.* לגרד את הזרעים מן שעועית וניל ולהוסיף אותם במהירות בינונית-נמוכה במשך כ 15 שניות. לגרד את הצדדים של מיכל בלנדר. עם בלנדר פועל על בינוני נמוך, טפטוף בחמאה מומסת. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך מיכל מכוסה; להשתמש מרית לכפות דרך כל הבלילה שנותרה במסננת. מקררים בין לילה.* SE הערה: אם אין לך Vitamix, בלנדר מופעל גבוה רגיל הוא בסדר.
באמצעות מגבת נייר, לשפשף מחבת קרפ גדולה או מחבת nonstick 10 אינץ ' עם ציפוי אור של שמן קנולה (אם הקרפים מתחילים להידבק בכל נקודה, לשפשף אותו שוב) ולהגדיר אותו על בינוני לחום בינוני עד בינוני גבוה. לאחר המחבת הוא חם, להרים אותו מהחום ולצקת כוס (55 גרם) של הבלילה למרכז המחבת. מיד לסובב ולנער את המחבת כך הבלילה מכסה את החלק התחתון, ולאחר מכן לסובב את המחבת כמה פעמים כך הבלילה מגיע ½ אינץ ' את הצדדים.
להחזיר את המחבת לחום ולבשל במשך 15 עד 30 שניות, בהתאם לרמת החום, עד הבלילה מוגדרת והתחתית היא חום זהוב בהיר. להחליק את האצבעות מתחת קרפ ולהפוך אותו (אם אתה רק לתפוס את הקצה, זה עלול לקרוע כמו שאתה להעיף). מבשלים בצד השני עד חום זהוב בהיר, ולאחר מכן להעביר את הקרפ למחבת גיליון. חזור על מנת להפוך את הקרפ הנותרים, לערום או חופפים אותם ברגע שהם להתקרר.
תן להם לשבת לפחות 10 דקות לפני השימוש.
עבור קרם מאפה: להגדיר אמבט קרח.
מניחים קערה בינונית במי הקרח ומניחים מסננת משובחת על הקערה.
שים את החלמונים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף. לגרד את הזרעים מן שעועית וניל, להוסיף אותם חלמונים, ומערבבים על מהירות בינונית-נמוכה במשך כ 30 שניות. להפחית את המהירות נמוך לאט לשפוך את הסוכר, ואז לטאטא על מהירות בינונית עד בהיר יותר בצבע, על 1-3 דקות. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה, ואז לטאטא על מהירות בינונית גבוהה במשך כ 3 דקות, עד התערובת היא צהוב חיוור ועבה. כאשר מקציף הוא הרים, התערובת צריכה ליצור סרט המסת לאט.
להפחית את המהירות לנמוך, להוסיף את אבקת פודינג או קמח, ומערבבים במשך 30 שניות. לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה. עם המיקסר פועל על המהירות הנמוכה ביותר, לאט לשפוך את החלב. לגרד את הקערה שוב לערבב על מהירות נמוכה עוד דקה, או עד בשילוב.
יוצקים את התערובת לסיר גדול, להגדיר על חום בינוני, ומערבבים בעדינות עד שהוא מתחיל להתעבות. לעבור להקצף ולהקציף כמו הקרם מגיע לרתיחה, סיבוב המקצף סביב החלק התחתון כדי לשמור על השמנת מלצרוב. ברגע שאתה רואה בועות לשבור את פני השטח, לבשל במשך כ 5 דקות יותר, לטאטא כל הזמן, עד קרם מאפה התעבה.
יוצקים את הקרם מאפה דרך מסננת, לחיצה בעדינות על זה כדי לדחוף את הקרם מעובה דרך.
להקציף בגוון כתום, לטאטא במשך כ 1 דקה כדי להתקרר מעט. ואז לטאטא את החמאה ב 2 תוספות.
יוצקים לתוך מיכל מכוסה ולחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף על פני השטח כדי למנוע עור להיווצר. מקררים לפחות 1 שעה לפני יצירת קרם דיפלומט כתום.
מניחים את הג ' לטין בקערה של מי קרח כדי לרכך.
להעביר שליש קרם מאפה לקערה בינונית מיקרוגל בטוח או סיר קטן.
הסר את הג ' לטין מהמים, לסחוט עודפי מים, ולהוסיף לקערה או למחבת.
חום, ערבוב בעדינות, כדי לשחרר את הקרם מאפה להמיס את הג ' לטין.
בינתיים, להעביר את הקרם מאפה הנותרים לקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה או לקערה בינונית ומערבבים או עד חלקה.
מסננים את קרם המאפה החם דרך מסננת משובחת לתוך הקערה עם שאר הקרם מאפה ומערבבים או מערבבים עד חלקה.
הסר את הקערה מן המערבל לעמוד ולקפל את הקצפת שליש בכל פעם.
לחץ על חתיכת ניילון נצמד על פני השטח כדי למנוע עור להרכיב ולקרר עד המשרד, לפחות 4 שעות. (הקרם יכול להיות בקירור עד 4 ימים.)
כאשר מוכן להשתמש בקרם, להעביר לקערה ומערבבים בעדינות עד שיש לו עקביות שמנת.
הרכבת עוגת קרפ: לעטוף עגול קרטון 10 אינץ ' או מגש שטוח בניילון נצמד.
כפית את הקרם לתוך שקית המאפה. בחר את קרפ אטרקטיבי ביותר עבור החלק העליון של העוגה.
מניחים אותו עם הצד הטוב יותר שלה למטה על לעטוף פלסטיק צינור 1/3 כוס (80 גרם) של השמנת למרכז. באמצעות מרית קיזוז קטן, להפיץ את הקרם על הקרפ, עוזב גבול 1/4 אינץ'. קרפ הוא דק באופן טבעי על הקצוות; כדי למנוע כיפה להרכיב כפי שאתה למלא ולערום את קרפים, להפיץ את המילוי בקצוות קצת עבה. למעלה את הקרם עם קרפ אחר, להפיץ אותו עם שמנת, ולהמשיך שכבת קרפים ושמנת, מסתיים עם קרפ.
לעטוף את העוגה בניילון נצמד ולשים במקרר לפחות 4 שעות, אבל רצוי בין לילה.
כדי לשרת: לפתוח את העוגה ולהפוך אותו על מגש הגשה.
מפזרים את החלק העליון עם שכבה אפילו של הסוכר, באמצעות לפיד פרופאן, caramelize העליון של העוגה, עובד מצד אחד לשני.
חותכים את העוגה ל 8 טריזים ומגישים.