כנפי עוף בטמפורה
המתכון של טמפורה כנפי עוף מוכן תוך כשעה ו-5 דקות והוא בהחלט אופציה מדהימה ללא גלוטן וללא חלב לחובבי אוכל אמריקאי. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -16 גרם חלבון , 27 גרם שומן , ובסך הכל 451 קלוריות . מתאים ל-10 ומחירו 84 סנט למנה מנות. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה עובד היטב בתור מזנון במחיר סביר מאוד. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לך מיץ לימון, עמילן תירס, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. עם ציון של 25% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: טמפורה דונבורי - גיד - קערת אורז של טמפורה , כנפי עוף בוטנים תאילנדי חריף עם רוטב פטל הבנורו (PB&J Wings) , וחמאה חומה Old Bay Wings (המכונה גם כנפי העוף הטובות ביותר אי פעם!) .
הוראות
חותכים כנפי עוף לשלושה חלקים; לזרוק את קצה קצה הכנף.
מניחים עמילן תירס בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים כנפי עוף, כמה בכל פעם, ומנערים לציפוי אחיד.
מניחים ביצים בקערה רדודה; לטבול כנפיים בביצים.
במחבת חשמלית או בטיגון עמוק מחממים שמן ל-375 מעלות. מטגנים כנפיים במשך 8 דקות או עד להזהבה והמיצים מתבהרים, והופכים מדי פעם.
מערבבים בסיר קטן את הסוכר, החומץ, הג'לי, רוטב הסויה, הקטשופ ומיץ הלימון. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 10 דקות.
מניחים כנפי עוף ב-15 אינץ' משומן. x 10 אינץ'. x 1-in. תבנית אפיה.
יוצקים מחצית מהרוטב על כנפיים.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 15 דקות. סובב כנפיים; מעל הרוטב שנותר.
אופים 10-15 דקות יותר או עד שהציפוי מתייצב.
יין מומלץ: 1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה, משקה אלכוהולי, מרכיב, פינו נואר, יין אדום יבש, יין מבעבע, שרדונה, קטגוריית מוצרי מזון, סוביניון בלאן, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), יין לבן יבש, אבקת זרעי אהבה, ריזלינג, יכול אפרסקים, סחוט, סוג פריט בתפריט, ורוד נוצץ
יין לבן, משקה אלכוהולי ומרכיבים הם הבחירות המובילות שלי לכנפי עוף. עופות בשר רזה ובהירה עדיף לשלב עם יינות לבנים פריכים כמו סוביניון בלאן. בשר כהה יכול לעבוד עם ריזלינג, או אפילו יין אדום כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את Grateful Dead Steal Your Face Blend. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
Grateful Dead Steal Your Face Blend
מקורי, פאנקי ומהנה. ניחוחות של בייקון, זית ירוק ואדמה עוטפים טעמים של בויזנברי, שימור שזיפים ותבלינים.