עוגת קרם מוקה
עוגת קרם מוקה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 610 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 44 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמנת כבדה, קפה חזק, ג'לטין, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 25%. נסו עוגת שיש מוקה אגוזי לוז עם שמנת חמוצה מוקה גנאש, תותים ופאי שמנת, ו חטיפי אפרסקים וקרם (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך את הקרום: מחממים תנור ל 177°. טוחנים עוגיות דק במעבד מזון.
מערבבים בחמאה ולחץ באופן שווה לתוך מחבת פאי 9 אינץ 'או 4 (5 אינץ') מיני מחבתות. צ ' יל במשך 15 דקות.
אופים עד סט, 10 עד 12 דקות. מגניב על מדף.
הפוך מילוי: בקערה, מערבבים אספרסו, 1/2 כוס מים רותחים ו 1/3 כוס סוכר עד שהסוכר מומס.
מפזרים ג ' לטין על תערובת; מערבבים עד מומס. צמרמורת עד מעט מעובה אבל לא להגדיר, על 1 שעה.
בקערה, שוט 1 כוס קרם עד מעובה.
להוסיף 1/3 כוס סוכר וקקאו; לנצח עד פסגות רכות טופס. מקפלים בתערובת אספרסו.
יוצקים מילוי לתוך הקרום; החלק העליון. צמרמורת עד סט, לפחות 1 שעה או עד 1 יום.
לפני ההגשה, שוט 1 כוס קרם עם 1 כף. סוכר.
מורחים על עוגה. באמצעות מקלף, לגלח תלתלי שוקולד על עוגה.