קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

עוגת קרם פיסטוק

עוגת קרם פיסטוק
עוגת קרם פיסטוק עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קליפת תפוז, חמאה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת גלידת פיסטוק חמוציות, עוגת גלידה תות ופיסטוק, ו עוגת גלידה בשכבות פיסטוק ופיסטוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה וקמח שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. ישבנים קו עם חתך נייר שעווה כדי להתאים; נייר חמאה ואבק עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
2
בקערה קטנה, מערבבים 1 1/2 כוסות קמח עוגה, 1/4 כוס סוכר, אבקת אפייה, 1/2 כוס פיסטוקים קצוצים (לעטוף הנותרים אטום), פרג זרעים, קליפת לימון, קליפת תפוז, הל.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי
קמח עוגהקמח עוגה
אגסי בארטלט או ד'אנג'ואגסי בארטלט או ד'אנג'ו
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
במדד זכוכית או קערה קטנה למיקרוגל בטוח, להמיס 2 כפות חמאה בתנור מיקרוגל על כוח מלא (100%), 1/2 עד 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוסיפים חלב ווניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
5
בקערה עמוקה, עם מערבל במהירות גבוהה, להכות ביצים עם הנותרים 1 כוס סוכר עד עבה מספיק כדי להחזיק תלוליות בקצרה כאשר אתה מרים את המקצף, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים תערובת קמח ותערובת חלב. מערבבים או מערבבים בעדינות עד מעורבב היטב. לגרד את הבלילה באותה מידה לתוך מחבתות מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
7
אופים שכבות עוגה על מתלה מרכזי בתנור רגיל או הסעה 325 עד הקצוות משחימים ולהתחיל למשוך מן הצדדים מחבת ומרכזים באביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, 20 עד 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
שכבות מגניב מחבתות על מדף במשך כ 10 דקות. הפוך עוגות ממחבתות על מתלה בזהירות לשלוף ולהשליך נייר שעווה.
9
כאשר שכבות מגניב לגעת, מקום אחד, בצד התחתון למעלה, על צלחת שטוחה (10 עד 12 ב. wide). תלולית על 2 כוסות של ציפוי קרם על העוגה; עם מרית מתכת ארוכה, גמישה, להפיץ את רמת הזיגוג עד שפת העוגה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מניחים את שכבת העוגה שנותרה, בצד התחתון למטה, על ציפוי. לגרד הנותרים זיגוג על גבי עוגה, עם מרית, לדחוף מספיק על הצדדים כדי כפור עבה, ואז מערבולת באופן שווה על גבי עוגה. כיסוי (קערה גדולה הפוכה מעל העוגה עובד הכי טוב) וצינה לפחות 2 שעות או עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
לחשוף עוגה ומפזרים הנותרים 1/4 כוס פיסטוקים. על כל צלחת קינוח, כפית 3 עד 4 כפות רוטב פודינג שומשום.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
חותכים עוגה לפלחי ולהגדיר ברוטב על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
13
ציפוי קרם. בקערה גדולה מקוררת, עם מיקסר במהירות גבוהה, להכות 1 1/2 כוסות שמנת עד שהוא מחזיק פסגות רכות, מובחנות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
14
מוסיפים 1/2 כוס שמנת חמוצה, 1/4 כוס סוכר, ו 1/2 כפית כל תמצית שקדים ווניל. היכו במהירות גבוהה עד שהתערובת תהיה עבה מספיק כדי להחזיק פסגות רכות ומובחנות. השתמש כדי למלא ו עוגת פיסטוק קרם פיסטוק (הקודם).
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה