עוגת קרם פיסטוק
עוגת קרם פיסטוק עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קליפת תפוז, חמאה, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת גלידת פיסטוק חמוציות, עוגת גלידה תות ופיסטוק, ו עוגת גלידה בשכבות פיסטוק ופיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה וקמח שני 9 אינץ מחבתות עוגה עגולות. ישבנים קו עם חתך נייר שעווה כדי להתאים; נייר חמאה ואבק עם קמח.
בקערה קטנה, מערבבים 1 1/2 כוסות קמח עוגה, 1/4 כוס סוכר, אבקת אפייה, 1/2 כוס פיסטוקים קצוצים (לעטוף הנותרים אטום), פרג זרעים, קליפת לימון, קליפת תפוז, הל.
במדד זכוכית או קערה קטנה למיקרוגל בטוח, להמיס 2 כפות חמאה בתנור מיקרוגל על כוח מלא (100%), 1/2 עד 1 דקה.
בקערה עמוקה, עם מערבל במהירות גבוהה, להכות ביצים עם הנותרים 1 כוס סוכר עד עבה מספיק כדי להחזיק תלוליות בקצרה כאשר אתה מרים את המקצף, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים תערובת קמח ותערובת חלב. מערבבים או מערבבים בעדינות עד מעורבב היטב. לגרד את הבלילה באותה מידה לתוך מחבתות מוכנות.
אופים שכבות עוגה על מתלה מרכזי בתנור רגיל או הסעה 325 עד הקצוות משחימים ולהתחיל למשוך מן הצדדים מחבת ומרכזים באביב בחזרה כאשר לחוץ קלות, 20 עד 25 דקות.
שכבות מגניב מחבתות על מדף במשך כ 10 דקות. הפוך עוגות ממחבתות על מתלה בזהירות לשלוף ולהשליך נייר שעווה.
כאשר שכבות מגניב לגעת, מקום אחד, בצד התחתון למעלה, על צלחת שטוחה (10 עד 12 ב. wide). תלולית על 2 כוסות של ציפוי קרם על העוגה; עם מרית מתכת ארוכה, גמישה, להפיץ את רמת הזיגוג עד שפת העוגה.
מניחים את שכבת העוגה שנותרה, בצד התחתון למטה, על ציפוי. לגרד הנותרים זיגוג על גבי עוגה, עם מרית, לדחוף מספיק על הצדדים כדי כפור עבה, ואז מערבולת באופן שווה על גבי עוגה. כיסוי (קערה גדולה הפוכה מעל העוגה עובד הכי טוב) וצינה לפחות 2 שעות או עד 1 יום.
לחשוף עוגה ומפזרים הנותרים 1/4 כוס פיסטוקים. על כל צלחת קינוח, כפית 3 עד 4 כפות רוטב פודינג שומשום.
חותכים עוגה לפלחי ולהגדיר ברוטב על צלחות.
ציפוי קרם. בקערה גדולה מקוררת, עם מיקסר במהירות גבוהה, להכות 1 1/2 כוסות שמנת עד שהוא מחזיק פסגות רכות, מובחנות.
מוסיפים 1/2 כוס שמנת חמוצה, 1/4 כוס סוכר, ו 1/2 כפית כל תמצית שקדים ווניל. היכו במהירות גבוהה עד שהתערובת תהיה עבה מספיק כדי להחזיק פסגות רכות ומובחנות. השתמש כדי למלא ו עוגת פיסטוק קרם פיסטוק (הקודם).