לבשל את הספר: קוקטייל לזרוק
אם יש לך סוכר, פלחי ליים, אננס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: קוקטייל שרימפס קלוי, לבשל את הספר: קוקטייל שרימפס בסגנון מקסיקני, ו לבשל את הספר: PBJ (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הסוכר, 1/2 כוס מים, ואת זנגביל בסיר קטן. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהסוכר מומס, כ 2 דקות.
הסר מהחום ולתת להתקרר. מסננים את הג ' ינג ' ר, לכסות, ומקרר עד קר, לפחות 30 דקות.
מערבבים את הסיד, אננס, עלי נענע, עלי בזיליקום תאילנדים, סוכר וסירופ פשוט בשייקר קוקטייל ולהתערבב היטב.
מוסיף את הרום וללחוץ במשך 10 שניות.
למלא 2 כוסות סלעים עם קרח, לשפוך את המשקה על הקרח, לצוף 1 כף של קרם קוקוס על כל משקה.
מקשטים עם נענע ובזיליקום תאילנדי.