עוגת קרם קוקוס
אם יש לך עוגיות gingersnap, סוכר, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. נסו עוגת קוקוס ללא בישול, עוגת פודינג קוקוס, ו תותים ופאי שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
לעבד את gingersnaps במעבד מזון עד בסדר.
מוסיפים לקערה יחד עם קוקוס וחמאה מומסת; לזרוק עד בשילוב. לחץ בחוזקה לתחתית ולמעלה את הצדדים של צלחת עמוקה 9 אינץ תבנית עוגה.
אופים 10 דקות ולתת מגניב לחלוטין.
מוסיפים את חצי וחצי, חלמונים ביצה, סוכר, קורנפלור, ווניל לסיר עגול תחתית את החום ולטפטף יחד עד שהתערובת חלקה ואת עמילן התירס מומס.
מניחים על חום בינוני ומביאים לרתיחה, מטאטא כל הזמן בזמן שהוא מתעבה. פעם עבה כמו פודינג, להסיר מן החום ומערבבים 2 כפות חמאה 1 כוס קוקוס.
יוצקים את התערובת מעובה לתוך קליפת העוגה מקורר להכניס למקרר במשך 2 שעות או עד להגדיר.
מוסיף את קוקוס 1/2 כוס הנותרים על תבנית אפייה וטוסט בתנור במשך 5 דקות. מעל העוגה עם קצפת וקוקוס קלוי לפני ההגשה.