עוגת קרם קוקוס II
עוגת קרם קוקוס ii דורשת סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 441 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קוקוס, קרם קוקוס, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 24% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: כבוד: עוגת קוקוס עם קרם קוקוס מילוי וקרם חמאה גבינת שמנת, עוגת קרם קוקוס עם ציפוי קרם קוקוס, ו עוגת קוקוס עם ציפוי גבינת שמנת קוקוס.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'.
בקערה בינונית, לשלב את תערובת העוגה, שמן, ביצים, שמנת חמוצה ושמנת של קוקוס.
מורחים באופן שווה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס לתוך העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.
תכיני את הציפוי בזמן שהעוגה שלך מתקררת. בקערה בינונית, שמנת יחד את הממתקים סוכר, גבינת שמנת וחלב. מערבבים בוניל. כפור מקורר עוגה ואז מפזרים קוקוס.