עוגת קרם קוקוס מיושנת
אם יש לכם מלח, קוקוס, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-50 דקות. וזה טוב. נסו עוגת קרם קוקוס מיושנת, עוגת קרם קוקוס מיושנת, ו עוגת אפרסק מיושנת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים את הקוקוס על תבנית אפייה ואופים אותו, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, כ 5 דקות.
בסיר בינוני, לשלב את חצי וחצי, ביצים, סוכר, קמח ומלח ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן.
הסר את המחבת מהחום, ומערבבים 3/4 כוס של קוקוס קלוי ותמצית וניל. שמור את הקוקוס הנותר כדי לעלות על העוגה.
יוצקים את המילוי לתוך קליפת העוגה ומקררים עד המשרד, על 4 שעות.
למעלה עם ציפוי מוקצף עם קוקוס שמורות.