עוגת שוקולד קוקוס קרם עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 691 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך אבקת אפייה, קמח, חלב מרוכז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. . מתכונים דומים: שוקולד נוטלה ספל עוגה W / תותים וקרם קוקוס, קוקוס שמנת חמוצה שוקולד כדור שלג Bundt עוגה, ו רום קרם קוקוס קלוי ועוגת קרפ מוס שוקולד.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
חמאה הצדדים של שני מחבתות עוגה 9 אינץ 'ו קו תחתית המחבתות עם נייר קלף 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
3
מקציפים חמאה ללא מלח וסוכר בקערת ערבוב גדולה עם מיקסר חשמלי עד אור ורך, על 5 דקות.
לערבב היטב על 1/3 של תערובת הקמח לתוך חמאה מוקרם וסוכר; מערבבים במחצית תערובת ביצה לבן חלב. חזור פעמיים יותר, מסתיים עם 1/3 הסופי של תערובת קמח; מערבבים לעשות בלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
חלב
7
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכנות וחולצות חלקות עם מרית.
ציוד שתשתמש בו
מרית
8
אופים בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה וקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
9
עוגות מגניב מחבתות על מדפים במשך כ 5 דקות לפני היציאה על מדפים להתקרר לחלוטין. לקלף נייר קלף מעוגות.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
10
מערבבים חלב מרוכז ממותק, 1/4 כוס שמנת כבדה, ותמצית וניל יחד בקערה; מערבבים ב 3/4 כוס פתיתי קוקוס. מקררים עד מקורר, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותק
תמצית וניל
פתיתי קוקוס
שמנת כבדה
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
להביא 1/2 כוס שמנת כבדה על רתיחה מעל חום נמוך; בהדרגה לערבב שוקולד עד נמס ביסודיות ואת התערובת היא עבה וחלק. אפשר להתקרר לפושר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה
שוקולד
12
מניחים שכבת עוגה על מגש הגשה; למעלה עם תערובת חלב מרוכז-קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
חלב מרוכז ממותק
קוקוס
13
מניחים שכבת עוגה שנייה על מילוי הקוקוס.
מרכיבים שתצטרך
קוקוס
14
מורחים תערובת שוקולד חמה באופן שווה על גבי וצדדים של עוגה עם מרית דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מרית
15
לזרוק 1 כוס קוקוס פתיתי בקערה עם צבע מאכל עד קוקוס בצבע שווה; מפזרים קוקוס על ציפוי שוקולד לשרת.