עוגיות הסוכר הקפואות של ג'ניפר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו את עוגיות הסוכר הקפואות של ג'ניפר. מתכון זה מכין 15 מנות עם 305 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לכם ביצים, חמאה, סוכר צבעוני וחתיכות ממתקים, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: עוגיות סוכר קר, עוגיות סוכר דלעת אייס, ו עוגיות סוכר קר קלאסי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לעוגיות: מנפים יחד את הקמח, אבקת האפייה והמלח. בקערת ערבוב גדולה, עם מערבל חשמלי, שמנת את החמאה והסוכר עד שהם בהירים ותפוחים, כ -2 דקות.
מוסיפים את הביצה ומערבבים עד לאיחוד. מוסיפים בהדרגה את החומרים היבשים המנופים, כף אחת בכל פעם, עד לאיחוד יסודי.
מוסיפים את הווניל. מצננים את בצק העוגיות במקרר לפחות 1 שעה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מרדדים מחצית מהבצק בכל פעם, שומרים את שארית הבצק במקרר. על משטח מקומח קלות מרדדים את הבצק לעובי 1/4 אינץ ' וחותכים לצורות רצויות בעזרת חותך עוגיות. (עבור עוגיות בינוניות, השתמש בחותך עוגיות בגודל 3 אינץ'.)
הניחו את עוגיות החיתוך במרחק של 2 סנטימטרים זה מזה על דף עוגיות לא משומן והכניסו את דף העוגיות למקרר למספר דקות לפני האפייה. זה יעזור לעוגיות לשמור על צורתן. (אפשר לרדד את השאריות להכנת עוד כמה עוגיות.)
אופים עד רגע לפני ששולי העוגיות מתחילים להשחים, 8 עד 10 דקות (אם אופים שני סדינים בכל פעם, סובבו באמצע האפייה). מצננים את העוגיות למשך 1 עד 2 דקות על דף העוגיות לפני שמוציאים למתלים להתקררות מוחלטת.
לציפוי: בקערה בינונית שלבו את הסוכר של הקונדיטורים, אבקת המרנג והמים החמים עם מטרפה תיל. מערבבים עד שהציפוי חלק. התאם את עקביות הדובדבן על ידי הוספת עוד סוכר קונדיטורים או יותר מים, לפי הצורך.
הוסף צבעי מאכל, אם תרצה, לציפוי.
מורחים את הציפוי על העוגיות המקוררות ואז מעליהם מפזרים וסוכריות שונות.