עוגת קרם קינמון שוקולד
עוגת קרם קינמון שוקולד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 543 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חמאה, פירורי קרקר קינמון, קינמון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו דלעת עוגת קינמון רול כוסות.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע.
מערבבים יחד את כל מרכיבי הקרום. לחץ על תחתית ומעלה בצד של צלחת עוגה 9 אינץ'.
אופים עד סט, 12 עד 15 דקות, ואז מגניב.
ממיסים שוקולד בקערה גדולה.
מערבבים יחד קורנפלור ו 2 כפות סוכר חום בקערה קטנה.
לטאטא יחד ביצים וחלמונים שלמים בקערה אחרת, ואז לטאטא בתערובת קורנפלור.
מערבבים יחד חלב, שמנת, מלח, ונותר סוכר חום בסיר בינוני כבד ומביאים רק לרתיחה מעל חום בינוני.
יוצקים חצי מתערובת חלב לתערובת ביצים בזרם איטי, מטאטאים, ואז שופכים תערובת ביצים לתערובת החלב הנותרת. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך, לטאטא כל הזמן, ואז להרתיח, לטאטא, 1 דקה.
הסר מהחום ולהקציף בחמאה ווניל. מסננים דרך מסננת בסדר רשת לתוך שוקולד נמס לטאטא לשלב.
מעבירים מילוי חם לקרום ולקור, פני השטח שלו מכוסים קלף, עד המילוי קר, כ -3 שעות.
Beat שמנת עם ממתקים סוכר וקינמון באמצעות מיקסר חשמלי עד שהוא מחזיק פסגות נוקשות. כפית מעל מילוי צונן.
החזק שוקולד בידיים שלך (או מיקרוגל על כוח נמוך במרווחים של 10 שניות) עד משטח מתרכך מעט. באמצעות מקלף ירקות (רצוי בצורת Y)," לקלף " תלתלי שוקולד גדולים על מגבת נייר. אם תלתלים הם שבירים מדי או לא טופס בקלות, לחמם שוקולד רק עד משטח מתרכך.
* קרום יכול להיות אפוי 2 ימים קדימה, כל הזמן, מכוסה באופן רופף בנייר כסף (פעם מגניב), בטמפרטורת החדר.* העוגה יכולה להיות מקוררת, מכוסה באופן רופף בניילון נצמד( קר פעם), עד 1 יום.