עוגת קרם קרמל של מגזין "אוכל ויין" עם ציפוי אורז פריך
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מזון & יין' מגזין עוגת קרם קרמל עם אורז פריך ציפוי. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 505 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פירורי קרקרים, סירופ תירס, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שומר אפוי פריך של מגזין אוכל ויין, תלתן סקווש של מגזין "אוכל ויין", ו כרוב ניצנים Gratin (מגזין רשת מזון) (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את אגוזי לוז בצלחת עוגת זכוכית וטוסט במשך כ 8 דקות, עד מוזהב קל וריחני; בואו להתקרר.
להעביר את האגוזים למעבד מזון מיני לטחון גס.
יוצקים את אגוזי האדמה לתוך קערה בינונית ומוסיפים את פירורי קרקר גרהם, סוכר וחמאה; לערבב עד לחלח באופן שווה. לחץ על הפירורים על החלק התחתון ומעלה את הצד של צלחת העוגה בשכבה אפילו.
אופים את הקרום במשך 8 דקות, עד בקושי להגדיר.
מעביר את צלחת העוגה למתלה כדי להתקרר.
בסיר גדול וכבד, משלבים את הסוכר והמים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה בינוני, מערבלים בעדינות את המחבת עד שהסוכר מתמוסס. מבשלים מעל חום מתון, ללא הפרעה, עד שנוצר קרמל ענבר עמוק, כ -8 דקות.
הסר מהחום. בזהירות להוסיף 1 כוס חלב, ואז לבשל על חום נמוך בינוני, לטאטא בעדינות, עד חלקה, על 5 דקות.
בקערת זכוכית קטנה, לשלב 1/4 כוס חלב עם וניל; מפזרים את הג ' לטין על גבי ולתת לעמוד עד מתרכך. בכוס גדולה למדידת כוס, לטאטא את הנותרים 2 3/4 כוסות חלב עם קורנפלור ומלח כשר.
יוצקים את תערובת החלב לתוך הקרמל ומביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני, מטאטא כל הזמן עד מעובה, כ 10 דקות.
הסר מהחום וקצף בחלמון הביצה, אחד בכל פעם. להחזיר את התערובת לרתיחה ומבשלים עד מעובה שוב, על 5 דקות.
עם מרית גומי, להפיץ בעדינות את פודינג קרמל בקרום מקורר. הקש על צלחת העוגה בעדינות על משטח עבודה כדי ליישב את הפודינג. לחץ על פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של העוגה, לקרר בין לילה.
קו גיליון אפייה מעוטר בנייר קלף ובמעיל עם ספריי ירקות. בסיר קטן, כבד, להביא את הסוכר, מים וסירופ תירס לרתיחה מעל חום גבוה בינוני. מנמיכים את החום עד בינוני ומבשל ללא הפרעה עד צורות קרמל ענבר עמוק, על 5 דקות.
הסר את הקרמל מהחום ומערבבים בדגני המלח והאורז. לגרד את הדגנים מקורמלים על תבנית אפייה מוכן ולתת מגניב במשך 30 דקות, עד שהוא מוקשה.
לשבור את האורז הפריך לרסיסים; להעביר שקית פלסטיק חסון. באמצעות מערוך, לרסק את ציפוי לחתיכות קטנות.
מורחים את הקצפת על גבי העוגה הצוננת, מה שהופך את מערבולות עמוקות. למעלה העוגה עם אורז פריך ומגישים.
ציפוי האורז יכול להיות מאוחסן במיכל אטום במשך עד 3 ימים. העוגה יכולה להיות בקירור עד 6 שעות.