קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת קרם קרמל של מגזין "אוכל ויין" עם ציפוי אורז פריך

עוגת קרם קרמל של מגזין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל מזון & יין' מגזין עוגת קרם קרמל עם אורז פריך ציפוי. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 505 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פירורי קרקרים, סירופ תירס, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שומר אפוי פריך של מגזין אוכל ויין, תלתן סקווש של מגזין "אוכל ויין", ו כרוב ניצנים Gratin (מגזין רשת מזון) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מורחים את אגוזי לוז בצלחת עוגת זכוכית וטוסט במשך כ 8 דקות, עד מוזהב קל וריחני; בואו להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
3
להעביר את האגוזים למעבד מזון מיני לטחון גס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
יוצקים את אגוזי האדמה לתוך קערה בינונית ומוסיפים את פירורי קרקר גרהם, סוכר וחמאה; לערבב עד לחלח באופן שווה. לחץ על הפירורים על החלק התחתון ומעלה את הצד של צלחת העוגה בשכבה אפילו.
מרכיבים שתצטרך
3 חטיפי ממתקים של Heath (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים3 חטיפי ממתקים של Heath (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
אופים את הקרום במשך 8 דקות, עד בקושי להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מעביר את צלחת העוגה למתלה כדי להתקרר.
7
בסיר גדול וכבד, משלבים את הסוכר והמים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה בינוני, מערבלים בעדינות את המחבת עד שהסוכר מתמוסס. מבשלים מעל חום מתון, ללא הפרעה, עד שנוצר קרמל ענבר עמוק, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
הסר מהחום. בזהירות להוסיף 1 כוס חלב, ואז לבשל על חום נמוך בינוני, לטאטא בעדינות, עד חלקה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
בקערת זכוכית קטנה, לשלב 1/4 כוס חלב עם וניל; מפזרים את הג ' לטין על גבי ולתת לעמוד עד מתרכך. בכוס גדולה למדידת כוס, לטאטא את הנותרים 2 3/4 כוסות חלב עם קורנפלור ומלח כשר.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
יוצקים את תערובת החלב לתוך הקרמל ומביאים לרתיחה על חום גבוה בינוני, מטאטא כל הזמן עד מעובה, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
11
הסר מהחום וקצף בחלמון הביצה, אחד בכל פעם. להחזיר את התערובת לרתיחה ומבשלים עד מעובה שוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
12
להקציף בתערובת ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
13
עם מרית גומי, להפיץ בעדינות את פודינג קרמל בקרום מקורר. הקש על צלחת העוגה בעדינות על משטח עבודה כדי ליישב את הפודינג. לחץ על פיסת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של העוגה, לקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
14
קו גיליון אפייה מעוטר בנייר קלף ובמעיל עם ספריי ירקות. בסיר קטן, כבד, להביא את הסוכר, מים וסירופ תירס לרתיחה מעל חום גבוה בינוני. מנמיכים את החום עד בינוני ומבשל ללא הפרעה עד צורות קרמל ענבר עמוק, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
15
הסר את הקרמל מהחום ומערבבים בדגני המלח והאורז. לגרד את הדגנים מקורמלים על תבנית אפייה מוכן ולתת מגניב במשך 30 דקות, עד שהוא מוקשה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
16
לשבור את האורז הפריך לרסיסים; להעביר שקית פלסטיק חסון. באמצעות מערוך, לרסק את ציפוי לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
17
מורחים את הקצפת על גבי העוגה הצוננת, מה שהופך את מערבולות עמוקות. למעלה העוגה עם אורז פריך ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
אפונה גויה®אפונה גויה®
18
הפוך קדימה
19
ציפוי האורז יכול להיות מאוחסן במיכל אטום במשך עד 3 ימים. העוגה יכולה להיות בקירור עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®