עוגת קרם תות
גשו לסופר וקנו 2 חפיסת שוקולד semisweet, קמח, qt. תותים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-45 דקות. עם כפית ציון של 30% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: תותים ופאי שמנת, חטיפי אפרסקים וקרם, ו עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה.
הוראות
לטאטא יחד הראשון 3 מרכיבים 2/3 כוס סוכר בסיר כבד בגודל בינוני.
לטאטא יחד חצי וחצי ו-2 מרכיבים הבאים בקערה קטנה; בהדרגה להוסיף תערובת קורנפלור, לטאטא כל הזמן.
מביאים לרתיחה מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 1 דקה.
הסר מהחום, ולהעביר לקערה; כיסוי וצינה 4 עד 24 שעות.
עוגיות וופל דופק ושוקולד קצוץ במעבד מזון 8 עד 10 פעמים או עד מרוסק דק. מערבבים יחד תערובת פירורי עוגיות, חמאה מומסת, ונשאר 1/3 כוס סוכר; בחוזקה לחץ על תערובת בתחתית, למעלה הצדדים, ועל השפה של צלחת עוגה משומנת קלות 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 10 דקות.
העברה מתלה תיל, מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).
כפית צונן חצי וחצי תערובת לתוך קרום מוכן.
חותכים 8 עד 10 תותים במחצית, ומסדרים סביב הקצה החיצוני של עוגה (משאיר צמרות על, אם תרצה); גוף ופרוסת תותים הנותרים, ולסדר במרכז העוגה.
מבשלים ג ' לי בסיר קטן על חום בינוני 2 עד 3 דקות או עד נמס.
הסר מהחום, ומערבבים ליקר.
מברשת תערובת ג ' לי בעדינות על תותים. צ ' יל, נחשף, 30 דקות.