עוגת רועה יוונית קיצור
קיצור דרך עוגת הרועה היוונית עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 237 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם תיבול יווני, שיני שום, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון סקוטי. מתכונים דומים: קיצור דרך פשטידת רועים, פשטידת רועים, ו פשטידת רועים יוונית.
הוראות
לבשל בשר טחון במחבת nonstick גדולה, ערבוב עד בקר מתפורר והוא כבר לא ורוד; ניקוז.
מבשלים קישואים, בצל, ושום במחבת, ערבוב מדי פעם, 6 עד 7 דקות או עד ירקות רכים.
מוסיפים בשר טחון; מערבבים ברוטב פסטה ו 2 1/2 כפיות תיבול יווני. מבשלים על אש נמוכה 3 עד 5 דקות או עד מחומם היטב.
יוצקים תערובת בשר לתוך צלחת אפייה עגולה משומנת קלות 3 ליטר.
הכינו פירה קפוא על פי הוראות החבילה. מערבבים יחד פירה, נשאר 1/2 כפית תיבול יווני, גבינת פטה מתפוררת, קליפת לימון, ומיץ לימון. תערובת תפוחי אדמה כפית באופן שווה על תערובת בשר; חלקה עם גב כף כדי לכסות תערובת בשר לחלוטין.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד תפוחי אדמה משחימים קלות.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ברוטב פסטה פלפל אדום צלוי של אמריל.