קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות1
ציון בריאות18
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםאביב
מגזין

עוגת ריבס סריג

עוגת ריבס סריג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת ריבס סריג. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1310 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם גרידת תפוזים, מיץ תפוזים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגת דובדבנים עם סריג, עוגת אפרסק סריג, ו עוגת דובדבנים בסגנון הישן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. הגדר גיליון אפייה מצופה בנייר אלומיניום על המדף בעוד התנור מתחמם.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
לטאטא יחד את הסוכר, קורנפלור, גרידה, ומלח בקערה גדולה לשלב.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מוסיפים את הריבס ומיץ תפוזים ומערבבים עד שהשריבס מצופה היטב; מניחים בצד בזמן שאתה מגלגל את הבצק.על משטח מקומח קל, לגלגל את הדיסק מעט גדול יותר של בצק על 13 אינץ 'בקוטר ו 1/4 אינץ' עבה. (אל תדאגו אם הבצק נסדק—פשוט לחצו אותו בחזרה יחד.) קו 9-1 / 2 אינץ צלחת עוגה עמוקה צלחת עם הבצק לקצץ אותו לעזוב 1 אינץ'.מערבבים את מילוי הריבס כדי לתאגד כל מיצים שהצטברו בתחתית הקערה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
תותים טריים וקצפת נוספתתותים טריים וקצפת נוספת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
יוצקים את המילוי לתוך צלחת העוגה מוכן ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו. לפזר את חתיכות חמאה על המילוי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
5
מרדדים את הדיסק הנותר של בצק על משטח מקומח קלות לכ -12 אינץ 'בקוטר ו 1/4 אינץ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
חותכים אותו לרצועות 12 (1 אינץ ' רחב).
7
מברשת את הבליטה של הקרום בצלחת העוגה עם שכבה דקה של החלב, חצי וחצי, או cream.To התחל את החלק האנכי של הסריג, תצטרך 6 רצועות הבצק. לאסוף כל רצועה אחרת (זה מבטיח שיהיו לך אורכים תואמים הן את הסריג האנכי והן האופקי) ולהניח אותם באופן שווה במרווחים אנכיים על פני המילוי, הצבת הרצועה הארוכה ביותר ליד מרכז העוגה. משוך כל רצועה אחרת לכיוונך, בעדינות לקפל אותו לשניים בחזרה על עצמו. כדי להתחיל את החלק האופקי של הסריג, להשתמש הנותרים 6 רצועות בצק.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
8
מניחים את הרצועה הארוכה ביותר אופקית מעט מעל מרכז העוגה. פתח את הרצועות האנכיות המקופלות על הרצועה האופקית. מקפלים את הרצועות כי הם עכשיו מתחת לרצועה האופקית בחזרה אליך על הרצועה האופקית הראשונה.
9
מניחים רצועה שנייה אופקית על 1/2 אינץ ' מעל הראשון. פתח את הרצועות האנכיות המקופלות כדי לכסות את הרצועה האופקית השנייה. מקפלים את אלה שנמצאים כעת מתחת לרצועה השנייה בחזרה אליך. חזור עם רצועה שלישית אופקית על 1/2 אינץ ' מעל הרצועה האופקית השנייה, כך כמחצית העוגה ארוגה כעת. חזור למרכז וקפל את הרצועות האנכיות הנמצאות מתחת לרצועה האופקית הארוכה ביותר עד למחצית הארוגה של העוגה.
10
מניחים רצועה אופקית על 1/2 אינץ ' מתחת לרצועה הארוכה ביותר בצד הלא ארוגים של העוגה. פתח את הרצועות האנכיות המקופלות על הרצועה האופקית. מקפלים את הרצועות כי הם מתחת לרצועה האופקית על חלק ארוג של העוגה. חזור עם רצועה אופקית על 1/2 אינץ ' מתחת לרצועה האחרונה. פתח את הרצועות האנכיות המקופלות כדי לכסות את הרצועה. מקפלים את הרצועות כי הם מתחת לרצועה האופקית על חלק ארוג של העוגה. סיים עם הרצועה הסופית על 1/2 אינץ ' מתחת לרצועה האופקית האחרונה, כך העוגה עכשיו ארוגה לחלוטין.חתוך את הרצועות התלויות סומק עם הקצוות של העוגה, באמצעות האצבעות או את החלק האחורי של מזלג, crimp את הבצק כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
מברשת את החלק העליון ואת הקצוות של העוגה עם שכבה דקה של החלב שנותר, חצי וחצי, או שמנת.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
12
מניחים את העוגה על תבנית האפייה ואופים במשך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177° ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא חום זהוב ואת המיצים מבעבעים, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
13
הסר את העוגה מתלה תיל להתקרר לחלוטין לפני ההגשה, לפחות 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה