עוגת ריבס סריג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת ריבס סריג. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1310 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 28 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם גרידת תפוזים, מיץ תפוזים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-15 דקות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו עוגת דובדבנים עם סריג, עוגת אפרסק סריג, ו עוגת דובדבנים בסגנון הישן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 204° ומסדרים מתלה באמצע. הגדר גיליון אפייה מצופה בנייר אלומיניום על המדף בעוד התנור מתחמם.
לטאטא יחד את הסוכר, קורנפלור, גרידה, ומלח בקערה גדולה לשלב.
מוסיפים את הריבס ומיץ תפוזים ומערבבים עד שהשריבס מצופה היטב; מניחים בצד בזמן שאתה מגלגל את הבצק.על משטח מקומח קל, לגלגל את הדיסק מעט גדול יותר של בצק על 13 אינץ 'בקוטר ו 1/4 אינץ' עבה. (אל תדאגו אם הבצק נסדק—פשוט לחצו אותו בחזרה יחד.) קו 9-1 / 2 אינץ צלחת עוגה עמוקה צלחת עם הבצק לקצץ אותו לעזוב 1 אינץ'.מערבבים את מילוי הריבס כדי לתאגד כל מיצים שהצטברו בתחתית הקערה.
יוצקים את המילוי לתוך צלחת העוגה מוכן ולהפיץ אותו לתוך שכבה אפילו. לפזר את חתיכות חמאה על המילוי; להפריש.
מרדדים את הדיסק הנותר של בצק על משטח מקומח קלות לכ -12 אינץ 'בקוטר ו 1/4 אינץ' עבה.
חותכים אותו לרצועות 12 (1 אינץ ' רחב).
מברשת את הבליטה של הקרום בצלחת העוגה עם שכבה דקה של החלב, חצי וחצי, או cream.To התחל את החלק האנכי של הסריג, תצטרך 6 רצועות הבצק. לאסוף כל רצועה אחרת (זה מבטיח שיהיו לך אורכים תואמים הן את הסריג האנכי והן האופקי) ולהניח אותם באופן שווה במרווחים אנכיים על פני המילוי, הצבת הרצועה הארוכה ביותר ליד מרכז העוגה. משוך כל רצועה אחרת לכיוונך, בעדינות לקפל אותו לשניים בחזרה על עצמו. כדי להתחיל את החלק האופקי של הסריג, להשתמש הנותרים 6 רצועות בצק.
מניחים את הרצועה הארוכה ביותר אופקית מעט מעל מרכז העוגה. פתח את הרצועות האנכיות המקופלות על הרצועה האופקית. מקפלים את הרצועות כי הם עכשיו מתחת לרצועה האופקית בחזרה אליך על הרצועה האופקית הראשונה.
מניחים רצועה שנייה אופקית על 1/2 אינץ ' מעל הראשון. פתח את הרצועות האנכיות המקופלות כדי לכסות את הרצועה האופקית השנייה. מקפלים את אלה שנמצאים כעת מתחת לרצועה השנייה בחזרה אליך. חזור עם רצועה שלישית אופקית על 1/2 אינץ ' מעל הרצועה האופקית השנייה, כך כמחצית העוגה ארוגה כעת. חזור למרכז וקפל את הרצועות האנכיות הנמצאות מתחת לרצועה האופקית הארוכה ביותר עד למחצית הארוגה של העוגה.
מניחים רצועה אופקית על 1/2 אינץ ' מתחת לרצועה הארוכה ביותר בצד הלא ארוגים של העוגה. פתח את הרצועות האנכיות המקופלות על הרצועה האופקית. מקפלים את הרצועות כי הם מתחת לרצועה האופקית על חלק ארוג של העוגה. חזור עם רצועה אופקית על 1/2 אינץ ' מתחת לרצועה האחרונה. פתח את הרצועות האנכיות המקופלות כדי לכסות את הרצועה. מקפלים את הרצועות כי הם מתחת לרצועה האופקית על חלק ארוג של העוגה. סיים עם הרצועה הסופית על 1/2 אינץ ' מתחת לרצועה האופקית האחרונה, כך העוגה עכשיו ארוגה לחלוטין.חתוך את הרצועות התלויות סומק עם הקצוות של העוגה, באמצעות האצבעות או את החלק האחורי של מזלג, crimp את הבצק כדי לאטום.
מברשת את החלק העליון ואת הקצוות של העוגה עם שכבה דקה של החלב שנותר, חצי וחצי, או שמנת.
מניחים את העוגה על תבנית האפייה ואופים במשך 15 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל 177° ולהמשיך לאפות עד הקרום הוא חום זהוב ואת המיצים מבעבעים, על 1 שעה.
הסר את העוגה מתלה תיל להתקרר לחלוטין לפני ההגשה, לפחות 2 שעות.