עוגת ריבס עם ממרח שקדים
עוגת ריבס עם ממרח שקדים עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 667 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-80 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור יום האם. גשו לסופר וקנו בצק, חלב, גרידת תפוזים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ממרח שקדים תוצרת בית, ממרח שקדים תוצרת בית, ו מתכון מרציפן (משחת שקדים) (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 9 אינץ 'עמוק (24 ס" מ) מחבת טארט.
הפוך את המילוי: בקערה גדולה, לשלב את ריבס, סוכר חום, קינמון, אגוז מוסקט, זרעי וניל, גרידת תפוזים ומיץ, אגוזי לוז. הגדר את התערובת בצד כדי macerate, משליך מדי פעם.
הפוך את הבצק: בקערה גדולה, לשלב את הקמח, אבקת אפייה, מלח, וסוכר. עם ידיים קרות או במעבד מזון, לעבוד במהירות בחמאה הקרה, עד שהבצק דומה פירורים גסים.
בקערה שנייה, לטאטא יחד את החלב, ביצה שלמה, חלמון ביצה.
הפוך דיכאון באמצע תערובת הקמח ויוצקים בתערובת החלב. מערבבים עם מרית עץ עד שיש לך בצק רך ונחמד שאינו דביק. ייתכן שתצטרך קצת יותר קמח.
מחלקים את הבצק בשני חלקים שווים, עוטפים אותם בפלסטיק, ומקררים במשך 1 שעה כדי להקשיח.
מחממים התנור ל 177° (175°C).
מרדדים כדור אחד של בצק על דלפק משוריין היטב. הבצק יהיה רך למדי, ולכן בעת גלגול, תצטרך לפזר יותר קמח על המערוך והבצק.
התאימו את הבצק לצלחת העוגה וגזרו בקפידה את הקצוות. להתפורר ממרח השקדים על הקרקעית ולהפיץ אותו באופן שווה.
כף כל ריבס מהקערה לתוך הקרום. אם יש הרבה נוזל בקערה, להשאיר אותו מאחור, או החלק התחתון של העוגה יהפוך רטוב.
מרדדים את הכדור השני של בצק ומניחים אותו על העוגה. עם מזלג, לחץ על הקצוות בחוזקה יחד. עם corer תפוח או סכין, לחתוך חור במרכז כדי לאפשר קיטור לברוח מן העוגה.
הכה את הביצה שנותרה לבן ולצחצח את העוגה כולה עם זה.
אופים במרכז התנור במשך 35 עד 45 דקות, עד חום זהוב.
תן לעוגה להתקרר, ואז להגיש אותו חם או בטמפרטורת החדר עם קצפת.