עוגת רסק תפוחים
עוגת רסק תפוחים עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 505 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. והוא מספק כ 10 מנות . אם יש לך אבקת תבלינים, קינמון טחון, אגוזי מלך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת רסק תפוחים, עוגת רסק תפוחים, ו עוגת רסק תפוחים אני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. מעיל 10 אינץ מחבת עוגה בצורת קפיץ עם ספריי בישול; לשים אותו בצד.הפוך ציפוי: מערבבים יחד 4 כפות חמאה, סוכר חום כהה, שיבולת שועל, 3/4 כפית קינמון, ו ¼ כפית מלח עד חלקה. מערבבים באגוזים; להפריש.הפוך את הבלילה: לנפות קמח, סודה לשתיה, אגוז מוסקט, 5 אבקת תבלינים, הנותרים 2 כפיות קינמון 3/4 כפית מלח; להפריש. שים הנותרים 8 כפות (1 מקל) חמאה, סוכר מגורען, וסוכר חום בהיר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה. קרם על מהירות בינונית עד חלקה, על 3 דקות.
מערבבים את הביצים, אחד בכל פעם. להפחית את המהירות נמוכה; לערבב רסק תפוחים ולאחר מכן תערובת קמח.
מוסיף את הקמח בשלוש תוספות ערבוב בין כל תוספת. אל תערבבי יותר מדי.
יוצקים את הבלילה למחבת משומנת; מפזרים ציפוי פירור שמור על הבלילה.
להניח תפוחים על גבי, תוחב כמה לתוך הבלילה.
אופים עד בודק עוגה מוכנס ליד המרכז יוצא נקי, על 1 שעה ו 10 דקות.
בואו להתקרר במחבת על מתלה תיל. העוגה יכולה להיות מאוחסנת בטמפרטורת החדר, מכוסה בניילון נצמד, עד 3 ימים.