קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד אגוזים

עוגת שוקולד אגוזים
עוגת אגוזי לוז שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לכם שוקולד מריר, ביצה לבנה, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד, עוגת פודינג שוקולד, ו עוגת שוקולד צ'יפס של KK (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
עבודה עם בצק מוכן, לחץ על הקצוות עם tines מזלג משוריין, עוזב 1 אינץ ' בין crimping. להקפיא 10 דקות או עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
שורה תחתונה של בצק עם נייר; לארגן משקולות עוגה על נייר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
אופים באמצע התנור 20 דקות או עד הסט.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר משקולות רדיד; מברשת קצוות עם ביצה לבן, ומפזרים סוכר turbinado. חזור לתנור; אופים 8-10 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinadoסוכר Turbinado
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
להעביר מתלה תיל; בואו מגניב.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
7
תנמיך את התנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
להביא חלב, סוכר מגורען, ומלח כדי להתבשל במחבת על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר מהחום; מערבבים בשוקולד, ולתת לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
10
להקציף עד נמס.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
מקציפים בשמנת חמוצה, ואז מקציפים בחלמונים ובוניל.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
12
יוצקים מילוי לתוך הקרום, וחלק העליון עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
אופים באמצע התנור 25-35 דקות או עד רק להגדיר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
להעביר מתלה תיל כדי להתקרר, ולהירגע עד המשרד, לפחות 1 שעה או עד לילה. למעלה עם אגוזי לוז קלויים; לחתוך ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה