עוגת שוקולד אגוזים
עוגת אגוזי לוז שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לכם שוקולד מריר, ביצה לבנה, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו אגוזי לוז עם פרלין אגוזים ורוטב שוקולד, עוגת פודינג שוקולד, ו עוגת שוקולד צ'יפס של KK (מתכונים דומים).
הוראות
עבודה עם בצק מוכן, לחץ על הקצוות עם tines מזלג משוריין, עוזב 1 אינץ ' בין crimping. להקפיא 10 דקות או עד המשרד.
שורה תחתונה של בצק עם נייר; לארגן משקולות עוגה על נייר.
אופים באמצע התנור 20 דקות או עד הסט.
הסר משקולות רדיד; מברשת קצוות עם ביצה לבן, ומפזרים סוכר turbinado. חזור לתנור; אופים 8-10 דקות יותר.
להעביר מתלה תיל; בואו מגניב.
להביא חלב, סוכר מגורען, ומלח כדי להתבשל במחבת על חום בינוני גבוה.
הסר מהחום; מערבבים בשוקולד, ולתת לעמוד 5 דקות.
מקציפים בשמנת חמוצה, ואז מקציפים בחלמונים ובוניל.
יוצקים מילוי לתוך הקרום, וחלק העליון עם מרית.
אופים באמצע התנור 25-35 דקות או עד רק להגדיר.
להעביר מתלה תיל כדי להתקרר, ולהירגע עד המשרד, לפחות 1 שעה או עד לילה. למעלה עם אגוזי לוז קלויים; לחתוך ולהגיש.