עוגת שוקולד אגוזים עם קרמל (ללא גלוטן, ללא דגנים, טבעוני)
גשו לסופר וקנו את קמח שקדים, זרעי תרמיל וניל שעועית גירדו, אגוזי מלך, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: ללא גלוטן אגוז טבעוני בראוניז שיבולת שועל (טבעוני, ללא גלוטן, ללא דגנים, ללא קמח, ללא חלב, ללא סוכר מזוקק), עוגת שוקולד מריר קוקוס כפולה (טבעוני, ללא גלוטן, ללא דגנים), ו לא לאפות חמאת בוטנים & ג'לי טארט (ללא גלוטן, דגנים ללא, סוכר מזוקק ללא + טבעוני).
הוראות
משמנים מחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
מניחים קמח שקדים ומלח לקערה גדולה.
מוסיפים סירופ מייפל ושמן קוקוס מומס ומתמזגים במזלג עד שהוא מזכיר ארוחה גסה, כשתי דקות. לחץ בחוזקה ובאופן שווה לתוך החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת טארט עם האצבעות. זין עם קוצים של מזלג.
תן לבצק להתחזק ולהתקרר במקרר לפחות 20 דקות לפני האפייה. מחממים תנור ל-350 אף.
אופים במשך 15-18 דקות, או עד הזהב אבל לא כהה.
הסר מהתנור והנח בצד להתקרר בעת ביצוע filling.In מעבד מזון מחית את התאריכים הספוגים, מגולענים יחד עם השריית נוזל, שמן קוקוס נמס, מלח וגירד זרעי שעועית וניל עד עבה עם מרקם מוקצף, מושגת. מערבבים ¾ כוס של אגוזי מלך קצוצים ומפיצים תערובת לתוך קליפת טארט מקורר בשכבה זוגית. הגדר במקרר בעת ביצוע קקאו ganache.In מעבד המזון, למזג יחד סירופ מייפל ושמן קוקוס מומס עד בשילוב טוב.
הוסף אבקת קקאו תהליך עד חלקה גירוד למטה הצדדים לפי הצורך.
יוצקים על בסיס אגוז תאריך ולהתפזר באופן שווה על גבי.
מפזרים מלח חותם נוסף ואת אגוזי מלך קצוצים הנותרים. להחזיר מחבת למקרר להגדיר המשרד במשך שעה אחת לפחות לפני ההגשה.