קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

עוגת שוקולד אגוזים עם קרמל (ללא גלוטן, ללא דגנים, טבעוני)

עוגת שוקולד אגוזים עם קרמל (ללא גלוטן, ללא דגנים, טבעוני)
גשו לסופר וקנו את קמח שקדים, זרעי תרמיל וניל שעועית גירדו, אגוזי מלך, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, ותפריט טבעוני. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: ללא גלוטן אגוז טבעוני בראוניז שיבולת שועל (טבעוני, ללא גלוטן, ללא דגנים, ללא קמח, ללא חלב, ללא סוכר מזוקק), עוגת שוקולד מריר קוקוס כפולה (טבעוני, ללא גלוטן, ללא דגנים), ו לא לאפות חמאת בוטנים & ג'לי טארט (ללא גלוטן, דגנים ללא, סוכר מזוקק ללא + טבעוני).

הוראות

1
משמנים מחבת טארט 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
2
מניחים קמח שקדים ומלח לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אופים או סוכר דק במיוחדאופים או סוכר דק במיוחד
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים סירופ מייפל ושמן קוקוס מומס ומתמזגים במזלג עד שהוא מזכיר ארוחה גסה, כשתי דקות. לחץ בחוזקה ובאופן שווה לתוך החלק התחתון ואת הצדדים של מחבת טארט עם האצבעות. זין עם קוצים של מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
4
תן לבצק להתחזק ולהתקרר במקרר לפחות 20 דקות לפני האפייה. מחממים תנור ל-350 אף.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
אופים במשך 15-18 דקות, או עד הזהב אבל לא כהה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר מהתנור והנח בצד להתקרר בעת ביצוע filling.In מעבד מזון מחית את התאריכים הספוגים, מגולענים יחד עם השריית נוזל, שמן קוקוס נמס, מלח וגירד זרעי שעועית וניל עד עבה עם מרקם מוקצף, מושגת. מערבבים ¾ כוס של אגוזי מלך קצוצים ומפיצים תערובת לתוך קליפת טארט מקורר בשכבה זוגית. הגדר במקרר בעת ביצוע קקאו ganache.In מעבד המזון, למזג יחד סירופ מייפל ושמן קוקוס מומס עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
שמן קוקוסשמן קוקוס
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
תאריכיםתאריכים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הוסף אבקת קקאו תהליך עד חלקה גירוד למטה הצדדים לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאואבקת קקאו
8
יוצקים על בסיס אגוז תאריך ולהתפזר באופן שווה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
תאריכיםתאריכים
9
מפזרים מלח חותם נוסף ואת אגוזי מלך קצוצים הנותרים. להחזיר מחבת למקרר להגדיר המשרד במשך שעה אחת לפחות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות