קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד ארבע עשרה שכבות

עוגת שוקולד ארבע עשרה שכבות
אתה אף פעם לא יכול לקבל יותר מדי מתכונים קינוח, אז תנו הזדמנות ל ארבע עשרה שכבת עוגת שוקולד. מתכון זה מכין 6 מנות עם 1304 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 65 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 23% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מכלמתכונים דורשים מים, ביצים, חלב מתאדה וקיצור. 121 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 61%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת), עוגת האביר האפל (עוגת שכבות שוקולד משולשת), ו עוגת שכבות שוקולד (המכונה גם עוגת ספרטק).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). גריז וקמח 4 או 5-8 אינץ עגול עוגת מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערה גדולה קרם יחד את הקיצור, 1/2 כוס חמאה ו -2 כוסות סוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
מרכיבים שתצטרך
קיצורקיצור
חמאהחמאה
קרםקרם
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את הביצים אחת אחת, מקציפים היטב עם כל תוספת, ואז מערבבים פנימה את הווניל.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
ביצהביצה
4
מוסיפים את הקמח לסירוגין עם 3 כוסות החלב; מקציפים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
5
יוצקים 1/4 כוס בלילה לכל תבנית מוכנה, ומורחים בצורה אחידה. יהיה עליך לאפות את השכבות בשתיים או שלוש קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
6
אופים 5 עד 7 דקות בתנור שחומם מראש, רק עד שהתייבשות השכבות. לא חום.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
להכנת הכפור: בסיר על אש בינונית, שלבו 3 כוסות סוכר, 1 כוס חמאה, קקאו, מים ו -2 כוסות חלב מתאדה. הביאו את התערובת לרתיחה מתגלגלת, תוך ערבוב תדיר, ואז הרתיחו למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדהחלב מתאדה
ציפויציפוי
חמאהחמאה
אבקת קקאואבקת קקאו
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מסירים מהאש ומקציפים דקה בעזרת מערבל חשמלי. עורמים שכבות עוגה עם ציפוי בין לבין, נותנים לציפוי לזרום לאורך דפנות העוגה. להחליק את הצדדים ואת הדף עם הדובדבן הנותר.
מרכיבים שתצטרך
מוזנחמוזנח
ציפויציפוי
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגת שוקולד. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. שרי קרם האחוזה של נ.ו. ג ' ונסון עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
ג ' ונסון ן קרם שרי
ג ' ונסון ן קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. נקי שנמשך גימור. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה מועדף לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ב""בסגנון איטלקי"". "