מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 63 גרם של שומן, וסך הכל 1000 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, סירופ תירס, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת שוקולד בגובה קילומטר, Mile-High White Chocolate Hummingbird Cake, ו Mile High Cheesake Chocolate Cake (מתכונים דומים).
הוראות
1
חמאה שלושה 8 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 1 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים. שורה תחתונה של כל מחבת עם נייר קלף עגול; קלף חמאה. מחבתות אבק עם קמח; לנצל את עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
ציוד שתשתמש בו
פטרוזיליה עלים שטוחים קצוצים, חופן נדיב 1 או 2
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
להקציף 11/4 כוסות מים חמים, אבקת קקאו, שמנת חמוצה בקערה בינונית עד חלקה; להפריש עד תערובת הוא מגניב, 20 עד 30 דקות.
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
3
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים ל 163°. לנפות הבא 4 מרכיבים לתוך קערה בינונית אחרת. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וקיצור בקערה גדולה עד מעורבב היטב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
כוס שוקולד צ'יפס חצי מתוק או צימוקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
הסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הוסף את שני הסוכרים; הכה עד אור ורך, על 5 דקות.
5
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולה
6
מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Necco
7
להוסיף תערובת קמח 3 תוספות לסירוגין עם תערובת קקאו 2 תוספות, מתחיל ומסתיים עם תערובת קמח מכה רק עד incorporated. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות (על הבלילה 23/4 כוסות לכל) וחולצות חלקות.
מרכיבים שתצטרך
ליקר אגוזי לוז
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
8
אופים עוגות עד בודק מוכנס למרכז יוצא נקי, 50 עד 55 דקות. עוגות מגניבות במחבתות על מתלים 20 דקות. הפעל סכין סביב הצדדים של עוגות כדי לשחרר. הפוך עוגות על מדפים מגניב לחלוטין. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף פלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומים
1
שלב חלבונים ביצה 1/3 כוס סוכר בקערה גדולה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk; לגרד זרעים שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
2
שלב הנותרים 1 1/3 כוסות סוכר ו 1/3 כוס מים בסיר בינוני. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. לצרף מדחום ממתקים לצד פאן, לוודא כי הנורה של מדחום שקוע סירופ. להגדיל את החום; להרתיח עד טמפרטורה רושם 114° כדי240( שלב רך כדור), על 5 דקות. מיד להסיר סירופ מחום (השתמש בתוך 2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשום
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
בינתיים, להכות תערובת ביצה לבן על מהירות בינונית עד פסגות רכות מאוד טופס (תערובת יהיה אטום מעט).
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
4
הגבירו את מהירות המיקסר עד לסירופ גבוה ולאט לאט יוצקים סירופ חם בצד הקערה לתוך תערובת ביצה לבן בזרם יציב איטי; הכו עד שהקצפת יוצרת פסגות נוקשות. מרנג מגניב בקערה עד פושר (מדחום קריאה מיידית ירשום 38°), על 30 דקות. אל תכה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-o
5
להתחיל להכות מרנג שוב על מהירות בינונית של מערבל stand. בהדרגה להוסיף חמאה, 2 עד 3 כפות בכל פעם, להכות כל הזמן עד נספג לפני הוספת תוספת הבאה. המשיכו להכות עד שקרם חמאה יהיה חלק. (אם קרם חמאה נראה שבור או מקושקש, מקם מיקסר קערה עם קרם חמאה על אש בינונית על תנור לטאטא עם גדול whisk במשך 5 עד 10 שניות לתערובת חמה מעט, ולאחר מכן להסיר מן החום לטאטא במרץ או לצרף קערה לעמוד מיקסר ולהכות תערובת שוב במהירות בינונית. חזור על התחממות ומכות תערובת חמאה כמו פעמים רבות לפי הצורך עד קרם חמאה חלקה כבר לא מקושקש.)
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
6
באמצעות סכין משונן, לחתוך כל עוגה במחצית אופקית, ויוצרים 6 שכבות עוגה. במידת הצורך, לקצץ כל צמרות כיפה של עוגות כדי ליצור שכבות אפילו.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
7
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש. זרוק 3/4 כוס חמאה על ידי כף חופנים על גבי שכבת העוגה, ואז להפיץ באופן שווה לקצוות עם מרית אופסט. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, ואז להפיץ 3/4 כוס חמאה נגמר. חזור עם 3 שכבות עוגה יותר, הפצת 3/4 כוס חמאה על כל ולחץ מעט לדבוק. למעלה עם שכבת העוגה ה -6 (לא להפיץ קרם חמאה מעל שכבת העוגה העליונה). עוגת צמרמורת לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
1
מערבבים את שני השוקולדים בקערה בינונית. להביא סירופ שמנת ותירס להתבשל בסיר כבד.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
עגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
הסוכריות של Peachie-o
2
יוצקים תערובת שמנת חמה על שוקולד; בואו לעמוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עגבניות שמש לא
3
להקציף תערובת שוקולד עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
4
מוסיפים חמאה; מקציפים עד מומסים. זיגוג צינה עד מעט מעובה זיגוג מטפטף עבה כאשר שפכו לאט מן הכף, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
זיגוג כפית סביב קצה העליון של העוגה על ידי כפית, ריווח מטפטף עד 2 סנטימטרים זה מזה ומאפשר זיגוג לטפטף לאט למטה הצדדים של העוגה. כף הנותרים זיגוג מעל המרכז העליון של העוגה חלקה עם מרית אופסט, מכסה למעלה לחלוטין. עוגת צמרמורת עד זיגוג קובע, לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. אוהל עם נייר כסף ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה