מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 63 גרם של שומן, וסך הכל 1000 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, סירופ תירס, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת שוקולד בגובה קילומטר, Mile-High White Chocolate Hummingbird Cake, ו Mile High Cheesake Chocolate Cake (מתכונים דומים).
הוראות
1
חמאה שלושה 8 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 1 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים. שורה תחתונה של כל מחבת עם נייר קלף עגול; קלף חמאה. מחבתות אבק עם קמח; לנצל את עודף.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
דַק-
2
להקציף 11/4 כוסות מים חמים, אבקת קקאו, שמנת חמוצה בקערה בינונית עד חלקה; להפריש עד תערובת הוא מגניב, 20 עד 30 דקות.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים ל 163°. לנפות הבא 4 מרכיבים לתוך קערה בינונית אחרת. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וקיצור בקערה גדולה עד מעורבב היטב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות, זרקו פירות יער קטנים או רכים מדי
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
הוסף את שני הסוכרים; הכה עד אור ורך, על 5 דקות.
5
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
6
מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
7
להוסיף תערובת קמח 3 תוספות לסירוגין עם תערובת קקאו 2 תוספות, מתחיל ומסתיים עם תערובת קמח מכה רק עד incorporated. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות (על הבלילה 23/4 כוסות לכל) וחולצות חלקות.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
אופים עוגות עד בודק מוכנס למרכז יוצא נקי, 50 עד 55 דקות. עוגות מגניבות במחבתות על מתלים 20 דקות. הפעל סכין סביב הצדדים של עוגות כדי לשחרר. הפוך עוגות על מדפים מגניב לחלוטין. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף פלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחד
1
שלב חלבונים ביצה 1/3 כוס סוכר בקערה גדולה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk; לגרד זרעים שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שלב הנותרים 1 1/3 כוסות סוכר ו 1/3 כוס מים בסיר בינוני. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. לצרף מדחום ממתקים לצד פאן, לוודא כי הנורה של מדחום שקוע סירופ. להגדיל את החום; להרתיח עד טמפרטורה רושם 114° כדי240( שלב רך כדור), על 5 דקות. מיד להסיר סירופ מחום (השתמש בתוך 2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשום
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
דַק-
3
בינתיים, להכות תערובת ביצה לבן על מהירות בינונית עד פסגות רכות מאוד טופס (תערובת יהיה אטום מעט).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
4
הגבירו את מהירות המיקסר עד לסירופ גבוה ולאט לאט יוצקים סירופ חם בצד הקערה לתוך תערובת ביצה לבן בזרם יציב איטי; הכו עד שהקצפת יוצרת פסגות נוקשות. מרנג מגניב בקערה עד פושר (מדחום קריאה מיידית ירשום 38°), על 30 דקות. אל תכה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להתחיל להכות מרנג שוב על מהירות בינונית של מערבל stand. בהדרגה להוסיף חמאה, 2 עד 3 כפות בכל פעם, להכות כל הזמן עד נספג לפני הוספת תוספת הבאה. המשיכו להכות עד שקרם חמאה יהיה חלק. (אם קרם חמאה נראה שבור או מקושקש, מקם מיקסר קערה עם קרם חמאה על אש בינונית על תנור לטאטא עם גדול whisk במשך 5 עד 10 שניות לתערובת חמה מעט, ולאחר מכן להסיר מן החום לטאטא במרץ או לצרף קערה לעמוד מיקסר ולהכות תערובת שוב במהירות בינונית. חזור על התחממות ומכות תערובת חמאה כמו פעמים רבות לפי הצורך עד קרם חמאה חלקה כבר לא מקושקש.)
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
באמצעות סכין משונן, לחתוך כל עוגה במחצית אופקית, ויוצרים 6 שכבות עוגה. במידת הצורך, לקצץ כל צמרות כיפה של עוגות כדי ליצור שכבות אפילו.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים
7
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש. זרוק 3/4 כוס חמאה על ידי כף חופנים על גבי שכבת העוגה, ואז להפיץ באופן שווה לקצוות עם מרית אופסט. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, ואז להפיץ 3/4 כוס חמאה נגמר. חזור עם 3 שכבות עוגה יותר, הפצת 3/4 כוס חמאה על כל ולחץ מעט לדבוק. למעלה עם שכבת העוגה ה -6 (לא להפיץ קרם חמאה מעל שכבת העוגה העליונה). עוגת צמרמורת לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסט
1
מערבבים את שני השוקולדים בקערה בינונית. להביא סירופ שמנת ותירס להתבשל בסיר כבד.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
יוצקים תערובת שמנת חמה על שוקולד; בואו לעמוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
3
להקציף תערובת שוקולד עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מוסיפים חמאה; מקציפים עד מומסים. זיגוג צינה עד מעט מעובה זיגוג מטפטף עבה כאשר שפכו לאט מן הכף, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
זיגוג כפית סביב קצה העליון של העוגה על ידי כפית, ריווח מטפטף עד 2 סנטימטרים זה מזה ומאפשר זיגוג לטפטף לאט למטה הצדדים של העוגה. כף הנותרים זיגוג מעל המרכז העליון של העוגה חלקה עם מרית אופסט, מכסה למעלה לחלוטין. עוגת צמרמורת עד זיגוג קובע, לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. אוהל עם נייר כסף ולשמור מקורר.