קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות5
מגזין

עוגת שוקולד בגובה קילומטר עם קרם חמאה וניל

עוגת שוקולד בגובה קילומטר עם קרם חמאה וניל
מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 63 גרם של שומן, וסך הכל 1000 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סוכר, סירופ תירס, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגת שוקולד בגובה קילומטר, Mile-High White Chocolate Hummingbird Cake, ו Mile High Cheesake Chocolate Cake (מתכונים דומים).

הוראות

1
חמאה שלושה 8 אינץ 'בקוטר מחבתות עוגה עם 1 1/2 אינץ' -צדדים גבוהים. שורה תחתונה של כל מחבת עם נייר קלף עגול; קלף חמאה. מחבתות אבק עם קמח; לנצל את עודף.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
להקציף 11/4 כוסות מים חמים, אבקת קקאו, שמנת חמוצה בקערה בינונית עד חלקה; להפריש עד תערובת הוא מגניב, 20 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים ל 163°. לנפות הבא 4 מרכיבים לתוך קערה בינונית אחרת. באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח חמאה וקיצור בקערה גדולה עד מעורבב היטב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
הוסף את שני הסוכרים; הכה עד אור ורך, על 5 דקות.
5
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב היטב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
6
מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להוסיף תערובת קמח 3 תוספות לסירוגין עם תערובת קקאו 2 תוספות, מתחיל ומסתיים עם תערובת קמח מכה רק עד incorporated. מחלקים את הבלילה בין מחבתות מוכנות (על הבלילה 23/4 כוסות לכל) וחולצות חלקות.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
8
אופים עוגות עד בודק מוכנס למרכז יוצא נקי, 50 עד 55 דקות. עוגות מגניבות במחבתות על מתלים 20 דקות. הפעל סכין סביב הצדדים של עוגות כדי לשחרר. הפוך עוגות על מדפים מגניב לחלוטין. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. לעטוף פלסטיק ולאחסן בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
1
שלב חלבונים ביצה 1/3 כוס סוכר בקערה גדולה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk; לגרד זרעים שעועית וניל.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
שלב הנותרים 1 1/3 כוסות סוכר ו 1/3 כוס מים בסיר בינוני. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. לצרף מדחום ממתקים לצד פאן, לוודא כי הנורה של מדחום שקוע סירופ. להגדיל את החום; להרתיח עד טמפרטורה רושם 114° כדי240( שלב רך כדור), על 5 דקות. מיד להסיר סירופ מחום (השתמש בתוך 2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
בינתיים, להכות תערובת ביצה לבן על מהירות בינונית עד פסגות רכות מאוד טופס (תערובת יהיה אטום מעט).
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
4
הגבירו את מהירות המיקסר עד לסירופ גבוה ולאט לאט יוצקים סירופ חם בצד הקערה לתוך תערובת ביצה לבן בזרם יציב איטי; הכו עד שהקצפת יוצרת פסגות נוקשות. מרנג מגניב בקערה עד פושר (מדחום קריאה מיידית ירשום 38°), על 30 דקות. אל תכה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להתחיל להכות מרנג שוב על מהירות בינונית של מערבל stand. בהדרגה להוסיף חמאה, 2 עד 3 כפות בכל פעם, להכות כל הזמן עד נספג לפני הוספת תוספת הבאה. המשיכו להכות עד שקרם חמאה יהיה חלק. (אם קרם חמאה נראה שבור או מקושקש, מקם מיקסר קערה עם קרם חמאה על אש בינונית על תנור לטאטא עם גדול whisk במשך 5 עד 10 שניות לתערובת חמה מעט, ולאחר מכן להסיר מן החום לטאטא במרץ או לצרף קערה לעמוד מיקסר ולהכות תערובת שוב במהירות בינונית. חזור על התחממות ומכות תערובת חמאה כמו פעמים רבות לפי הצורך עד קרם חמאה חלקה כבר לא מקושקש.)
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
באמצעות סכין משונן, לחתוך כל עוגה במחצית אופקית, ויוצרים 6 שכבות עוגה. במידת הצורך, לקצץ כל צמרות כיפה של עוגות כדי ליצור שכבות אפילו.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
7
מניחים שכבת עוגה 1 על מגש. זרוק 3/4 כוס חמאה על ידי כף חופנים על גבי שכבת העוגה, ואז להפיץ באופן שווה לקצוות עם מרית אופסט. למעלה עם שכבת העוגה השנייה, ואז להפיץ 3/4 כוס חמאה נגמר. חזור עם 3 שכבות עוגה יותר, הפצת 3/4 כוס חמאה על כל ולחץ מעט לדבוק. למעלה עם שכבת העוגה ה -6 (לא להפיץ קרם חמאה מעל שכבת העוגה העליונה). עוגת צמרמורת לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
1
מערבבים את שני השוקולדים בקערה בינונית. להביא סירופ שמנת ותירס להתבשל בסיר כבד.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים תערובת שמנת חמה על שוקולד; בואו לעמוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
3
להקציף תערובת שוקולד עד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
מוסיפים חמאה; מקציפים עד מומסים. זיגוג צינה עד מעט מעובה זיגוג מטפטף עבה כאשר שפכו לאט מן הכף, 30 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
זיגוג כפית סביב קצה העליון של העוגה על ידי כפית, ריווח מטפטף עד 2 סנטימטרים זה מזה ומאפשר זיגוג לטפטף לאט למטה הצדדים של העוגה. כף הנותרים זיגוג מעל המרכז העליון של העוגה חלקה עם מרית אופסט, מכסה למעלה לחלוטין. עוגת צמרמורת עד זיגוג קובע, לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. אוהל עם נייר כסף ולשמור מקורר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
בואו עוגה לעמוד בטמפרטורת החדר 1 שעה לפני ההגשה.

מרכיבים

6311 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)2חתיכות טופי הית' בר1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה1אוראו ממולאים כפוליםאפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד מריר (54% עד 60% קקאו), קצוץשוקולד מריר (54% עד 60% קקאו), קצוץ454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(4 מקלות) חמאה ללא מלח, חתוך לקוביות, טמפרטורת החדר(4 מקלות) חמאה ללא מלח, חתוך לקוביות, טמפרטורת החדר1771 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת קקאו טבעית לא ממותקת (כגון Scharffen Berger)אבקת קקאו טבעית לא ממותקת (כגון Scharffen Berger)23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'סירופ תירס קלסירופ תירס קל2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר(ארוז) סוכר חום כהה(ארוז) סוכר חום כהה5largesגלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמנת מתוקהשמנת מתוקה16שרימפס וורידיםמדחום לקריאה מיידיתמדחום לקריאה מיידית16שרימפס וורידיםמדחום ממתקיםמדחום ממתקים142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד חלב באיכות גבוהה (כגון Lindt), קצוץשוקולד חלב באיכות גבוהה (כגון Lindt), קצוץ1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקיצור ירקות מוצק (רצוי nonhydrogenated), טמפרטורת החדרקיצור ירקות מוצק (רצוי nonhydrogenated), טמפרטורת החדר1581 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי3941 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר, מחולקסוכר, מחולק1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1 1/2 מקלות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר(1 1/2 מקלות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(1/4 מקל) חמאה ללא מלח, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ', טמפרטורת החדר(1/4 מקל) חמאה ללא מלח, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ', טמפרטורת החדר1וניל שעועית, פיצול לאורכווניל שעועית, פיצול לאורכו12 כפיות אבקת שום(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)791 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #42961 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים חמיםמים חמים16שרימפס וורידיםמרית אופסטמרית אופסט