קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

תבשיל מאכלי ים בסן פרנסיסקו

תבשיל מאכלי ים בסן פרנסיסקו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סן פרנסיסקו תבשיל פירות ים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו חמאה, יין, ציר עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: פירות ים בסגנון סן פרנסיסקו Cioppino, תבשיל פירות ים, ו תבשיל פירות ים.

הוראות

1
בסיר מרק גדול, מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים על אש גבוהה, ערבוב, עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
3
מוסיפים את היין ומרתיחים עד מופחת בחצי, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מוסיפים את המניה, מיץ צדפות, עגבניות, טימין, עלה דפנה ורוטב חריף ומתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה ומבשלים עד מופחת מעט, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5
מוסיפים את הצדפות, מכסים ומבשלים רק עד שרובם נפתחים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
6
מוסיפים את הסנאפר והשרימפס, מכסים ומבשלים עד שהם מבושלים דרך והצדפות שנותרו נפתחו, 2 עד 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את פירות הים ל 4 קערות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
סנאפרסנאפר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים את החמאה והפטרוזיליה ומבשלים על אש מתונה במשך 1 דקה, מערבלים את המחבת. כפית את המרק על פירות הים ומגישים עם טוסט שאור.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות