עוגת שוקולד-בננה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארטס שוקולד בננה. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 327 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם בננה, סוכר, חמאה וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שוקולד לבן-בננה קרם ברולה טארטים, בננה ברי טארטס, ו עוגות קרם בננה קוקוס (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים חמאה, סוכר ומלח בקערה. היכו בביצה, ואז קמח, 1/4 כוס בכל פעם, עד שאתה מקבל בצק מדובלל (הוא מחזיק יחד באופן רופף, אבל זה לא חלק או אלסטי). אבק משטח עם קמח, להעביר את הבצק אל פני השטח, עם אצבעות מקומטות קלות, ללוש פעם או פעמיים עד הבצק דביק נוצר. לעטוף בניילון נצמד; לקרר לפחות 40 דקות. מחלקים את הבצק לשניים; להזמין חצי עבור עוגות מרציפן פטל או להקפיא, עטוף היטב, לשימוש אחר.
מחממים תנור ל 177°. מחלקים את הבצק שנותר ל 4 חתיכות, עם קצות אצבעות מקורנות קלות, הקש 1 חתיכה לתוך כל 4 מחבת טארט מחורץ 3 אינץ', בצק עובד את הצדדים באופן שווה. (אם הבצק קורע על הקרקעית, הבצק החלק על החור כדי לסגור אותו.) מאפה זין לאורך תחתית עם מזלג כמה פעמים. לחץ בעדינות על ריבוע קטן של רדיד לתוך כל פגז מאפה (לא ללחוץ למטה קשה) ומעל כל אחד עם 1 כף אורז מבושל או שעועית מיובשת (כדי למנוע מאפה להתנפח).
מניחים על תבנית אפייה; אופים 10 דקות.
הסר רדיד ואורז מן קונכיות מאפה; להשליך. החזר את הקרום לתנור. מבשלים עד הזהב, על 9 דקות יותר. מגניב לגמרי.
מקציפים קרם עם וניל וסוכר מגורען עד נוקשה. מקפלים לחצי בננה, מחית טוב, ואז מקפלים לשוקולד. מחלקים מילוי בין קרום; לקרר 1 שעה. פיזור סוכר חום באופן שווה על החלק התחתון של מחבת nonstick קטנה, ואז לחתוך הנותרים בננה חצי למחבת.
חום נמוך. כאשר פרוסות בננה מתחילות לרחוש, מערבבים למעייל עם סוכר. כאשר פרוסות בננה הופכות שקופות בקצוות, הפוך אותן. מבשלים עד פרוסות השחמה ו caramelized משני הצדדים. מעל כל טארט עם 3 פרוסות בננה ומגישים.