עוגת שוקולד-בננה קפואה עם קרום חמאת בוטנים
עוגת שוקולד-בננה קפואה עם קרום חמאת בוטנים דורשת על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לכם בננה, יוגורט שוקולד, חמאת בוטנים שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, עוגת חמאת בוטנים עם קרום בייגלה, ו נגיסות בננה עם חמאת בוטנים טבולה בשוקולד קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי קרקר, 1/4 כוס דבש, וחמאת בוטנים, ערבוב טוב. הקש תערובת לתוך הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגה 9 אינץ'.
שלב נשאר 1/4 כוס דבש ובננה במחבת nonstick גדולה. מבשלים מעל חום בינוני 6 דקות או עד התערובת מתעבה, ערבוב לעתים קרובות. מגניב לגמרי.
מניחים את השוקולד מרוכך יוגורט קפוא דל שומן בקערה בינונית; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה. מקפלים תערובת בננה ליוגורט. תערובת כפית לקרום. לכסות ולהקפיא 4 שעות או עד המשרד.
טפטוף עם סירופ שוקולד רק לפני ההגשה.