עוגת שוקולד בסיסית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד בסיסית. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 350 קלוריות. אם יש לכם קיצור, תמצית vanillan, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת שוקולד בסיסית ללא ביצים, עוגת שוקולד מחיטה מלאה, עוגת שוקולד בסיסית, ו מתכון עוגת שוקולד בסיסי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שוקולד על גבי ברוילר כפול; מביאים מים לרתיחה. להפחית חום נמוך; לבשל עד שוקולד נמס.
לנצח קיצור במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת; בהדרגה להוסיף סוכר, להכות היטב.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים אחרי כל תוספת.
מוסיפים שוקולד, מערבבים היטב.
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים; מוסיפים לתערובת שוקולד לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח.
מערבבים במהירות נמוכה לאחר כל תוספת עד מעורבב.
מוסיפים מים, מערבבים היטב. מערבבים וניל.
יוצקים הבלילה לשני משומן ו floured 9 אינץ ' עגולים cakepans.
אופים ב 350 במשך 30 עד 35 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 10 דקות; להסיר מחבתות, מגניב לחלוטין על מדפי תיל. כפור לפי הצורך.