קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד-הדר מרירה עם קצפת יסמין

עוגת שוקולד-הדר מרירה עם קצפת יסמין
עוגת שוקולד-הדר מרירה עם קצפת יסמין עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח לכל מטרה, קצפת יסמין, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת שוקולד-הדר מרירה עם קצפת יסמין, עוגת הדר מרירה עם קרם יסמין, ו טארט שוקולד מריר עם קרם מסקרפונה קפה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים קמח ומערבבים רק עד מעורבב; בואו לעמוד 5 דקות. לחץ על הבצק על הצדדים התחתון ומעלה של 9-91/2 אינץ ' בקוטר טארט פאן עם תחתית נשלפת. תרגע 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
3
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
אופים קרום עד הזהב עמוק, לחיצה למטה עם גב של כף אם בועות טופס, על 25 דקות. קרום מגניב במחבת על מתלה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מערבבים שוקולד, חמאה, ושני הקליפות בקערת מתכת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים קערה במחבת של מים רותחים בקושי להגדיר על אש נמוכה. מערבבים רק עד שוקולד וחמאה נמסים וחלקים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
הסר קערה ממים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מניחים מסננת משובחת על קערה עם שוקולד נמס. שמור מחבת עם מים להגדיר על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
לטאטא חלמון ביצה בקערת מתכת קטנה כדי להתמזג. בהדרגה לטאטא במים רותחים 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מניחים קערה במחבת של מים חמים; מערבבים כל הזמן עם מרית גומי חסינת חום, גירוד תחתית הקערה כדי למנוע ביצה לבשל, עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך תערובת ביצים רושמת 71°, על 3 דקות. מיד לשפוך תערובת ביצים לתוך מסננת להגדיר על קערה של שוקולד. מערבבים רק עד ביצה משולבת שוקולד ותערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
יוצקים מילוי שוקולד לתוך הקרום; להטות מעט להתפשט באופן שווה (הקרום לא יהיה מלא לחלוטין). כיסוי וצינה לילה או עד 2 ימים. לפני ההגשה, לתת טארט לרכך מעט בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
8
הסר צדדים מחבת.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מניחים טארט על מגש. באמצעות שקית מאפה מצויד קצה כוכב, שושנות קצפת צינור סביב קצה של טארט.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
10
מקשטים עם קליפה מסוכרת.