קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שוקולד וקרמל ombre

עוגת שוקולד וקרמל ombre
המתכון שוקולד & עוגת ombre קרמל יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 55 דקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. יש קינוח זה 994 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן למנה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו חמאה, שוקולד, יוגורט טבעי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת אומברה ורודה, עוגת אומברה סגולה, ו עוגת Ombre מנדרינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
גריז ובסיסי קו של 2 x 20cm סנדוויץ ' פחיות עם אפייה קלף. עבור ספוגי וניל ושוקולד, מערבבים את כל המרכיבים, מלבד הקקאו, יחד עם מקציף חשמלי. לגרד חצי מהתערובת לקערה שנייה ולהשקות את הקקאו.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
לגרד את הפחים ואופים במשך 20-25 דקות עד שיפוד דקר יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
4
חזור על שלב 1 עבור הספוגים קרמל & קרמל צ ' וק, שוב עוזב קקאו מתוך הערבוב הראשון, ולאחר מכן פיצול התערובת לשניים ו whizzing את הקקאו לתוך אצווה אחת. מבשלים מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
5
בעוד הספוגים מתקררים, ממיסים את השוקולד הכהה והחלב יחד בקערה על פני מחבת של מים שבקושי מבעבעים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חלבשוקולד חלב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר מהחום, מערבבים בקרם וקריר או צונן עד להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
7
כאשר הספוגים קרירים, מורחים שליש מהקרמל על ספוג הווניל העליון עם ספוג הקרמל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מורחים על שליש נוסף של הקרמל העליון עם ספוג קרמל-choc, ואז השליש האחרון של קרמל העליון עם ספוג שוקולד (לא פאניקה אם אתה מערבב את השכבות, העוגה עדיין ייראה נהדר כאשר אתה חותך).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מורחים את הדובדבן שוקולד על כל העוגה כדי לשרת. זה ישמור במקום קריר במיכל אטום עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק

מרכיבים

225אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה רכה מאוד, בתוספת תוספת עבור משומןחמאה רכה מאוד, בתוספת תוספת עבור משומן225אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גלגלית זהב סוכרגלגלית זהב סוכר175אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח העלאת עצמיקמח העלאת עצמי85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שקד טחוןשקד טחון11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים3קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1506 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיוגורט טבעי סיריוגורט טבעי סיר11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס5(חוֹרֶף)1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי175אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר muscovado אורסוכר muscovado אור50אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר muscovado כההסוכר muscovado כהה85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שקדים טחוניםשקדים טחונים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קקאוקקאו397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קרמל (מצויד ליד חלב מרוכז בחנויות)קרמל (מצויד ליד חלב מרוכז בחנויות)140אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד מרירשוקולד מריר140אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שוקולד חלבשוקולד חלב3006 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם כפולקרם כפול

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

ניתן לזווג את העוגה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "