עוגת שוקולד וקרמל ombre
המתכון שוקולד & עוגת ombre קרמל יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 55 דקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. יש קינוח זה 994 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן למנה. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו חמאה, שוקולד, יוגורט טבעי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת אומברה ורודה, עוגת אומברה סגולה, ו עוגת Ombre מנדרינה (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
גריז ובסיסי קו של 2 x 20cm סנדוויץ ' פחיות עם אפייה קלף. עבור ספוגי וניל ושוקולד, מערבבים את כל המרכיבים, מלבד הקקאו, יחד עם מקציף חשמלי. לגרד חצי מהתערובת לקערה שנייה ולהשקות את הקקאו.
לגרד את הפחים ואופים במשך 20-25 דקות עד שיפוד דקר יוצא נקי.
חזור על שלב 1 עבור הספוגים קרמל & קרמל צ ' וק, שוב עוזב קקאו מתוך הערבוב הראשון, ולאחר מכן פיצול התערובת לשניים ו whizzing את הקקאו לתוך אצווה אחת. מבשלים מלמעלה.
בעוד הספוגים מתקררים, ממיסים את השוקולד הכהה והחלב יחד בקערה על פני מחבת של מים שבקושי מבעבעים.
הסר מהחום, מערבבים בקרם וקריר או צונן עד להפיץ.
כאשר הספוגים קרירים, מורחים שליש מהקרמל על ספוג הווניל העליון עם ספוג הקרמל.
מורחים על שליש נוסף של הקרמל העליון עם ספוג קרמל-choc, ואז השליש האחרון של קרמל העליון עם ספוג שוקולד (לא פאניקה אם אתה מערבב את השכבות, העוגה עדיין ייראה נהדר כאשר אתה חותך).
מורחים את הדובדבן שוקולד על כל העוגה כדי לשרת. זה ישמור במקום קריר במיכל אטום עד 3 ימים.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
ניתן לזווג את העוגה עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "