עוגת שוקולד חמאת בוטנים
, המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 195 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו סוכר, מים, חלבונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 26%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו עוגת שוקולד עם שוקולד חלב-ציפוי חמאת בוטנים וחמאת בוטנים שבירה, עוגת שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עם ציפוי חמאת בוטנים מיוחד, ו עוגת שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים עם זיגוג חמאת בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה מקציפים את תערובת העוגה, המים, השמנת החמוצה וחלבוני הביצה במהירות בינונית למשך 2 דקות. מעיל 13 אינץ'. איקס 9-אין. תבנית אפייה עם תרסיס בישול ואבק בקמח.
בקערה קטנה מקציפים את גבינת השמנת, הביצה, הסוכר, חמאת הבוטנים והחלב לתערובת אחידה. ירידה על ידי כפות מעל הבלילה ומערבולת עם סכין.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת. מקררים שאריות.