עוגת שוקולד לחה הטובה ביותר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת שוקולד לחה הטובה ביותר. מתאים ל-15 מנות. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. אם יש לכם מלח, ביצים, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: שוקולד לח אחרי שמונה עוגות, עוגת שוקולד לחה, ו עוגת שוקולד לחה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח 9x13 מחבת אינץ'. לנפות יחד את הקמח, קקאו, סודה לשתייה ומלח. תניח בצד.
בקערה גדולה, שמנת יחד את המרגרינה וסוכר עד אור ורך. מקציפים את הביצים אחד בכל פעם, ואז מוסיפים את הוניל. הכה בתערובת הקמח לסירוגין עם החלב, ערבוב רק עד incorporated.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 עד 45 דקות, או עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי. אפשר להתקרר.