עוגת שוקולד ללא גלוטן
עוגת שוקולד ללא גלוטן ללא קרם עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-10 מנות. מנה אחת מכילה 303 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. אם יש לך אבקת סוכר, קורנפלור, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), מרק בלנדר תירס וגן שמנת ופלפל אדום (ללא גלוטן, ללא סויה, ללא אגוז, ללא תבואה, ללא מלח), ו תבשיל פשטידת ג'ו מרושל-ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 218°. גריז 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית עם קיצור או ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים Bisquick מקום.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או מזלג (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות תערובת בכיוונים מנוגדים) עד שהתערובת נראית כמו פירורים עדינים. מערבבים במים; צורה לכדור עם הידיים. לחץ על הבצק בתחתית ולמעלה בצד של צלחת עוגה.
אופים 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, לערבב סוכר מגורען קורנפלור. מערבבים בהדרגה בחלב; מבשלים מעל חום בינוני עד שחין תערובת, ערבוב כל הזמן. להזמין 1 כף שוקולד צ ' יפס לציפוי; קוצצים גס.
להוסיף שבבי שוקולד הנותרים וניל, ערבוב עד נמס וחלק.
יוצקים לתוך קערה בינונית; לכסות את פני השטח עם לעטוף פלסטיק. מקררים כ -30 דקות כדי להירגע.
בקערה גדולה, לנצח שמנת מתוקה אבקת סוכר עם מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה עד פסגות נוקשות טופס. שמור כוס 1 לציפוי. מקציפים תערובת שוקולד מקורר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית על 2 דקות או עד חלקה וקרם; לקפל לתוך קצפת בקערה גדולה. כפית באופן שווה לתוך קרום אפוי מקורר. צינור שמורות קצפת סביב קצה העוגה; מפזרים עם שבבי שוקולד קצוצים שמורים. מקררים 6 עד 8 שעות או עד שנקבע לפני ההגשה. מכסים ומקררים כל עוגה שנותרה.