קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד ללא קמח לבנדר-ארל גריי

עוגת שוקולד ללא קמח לבנדר-ארל גריי
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 755 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 33 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1312 אוהדים. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר מגורען, עלי תה ארל גריי רופף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: עוגת שוקולד-ארל גריי, עוגת שוקולד-ארל גריי פאונד, ו עוגות ארל גריי עם לימון ארל גריי חמאה.

הוראות

1
לעוגה: התאם מתלה תנור למצב בינוני וחמם מראש תנור ל 177°. גריז מחבת 10 אינץ ' קפיץ עם חמאה 1 כף וקו חיצוני של מחבת עם לסכל.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פלפל קלוי ועירית נוספתפלפל קלוי ועירית נוספת
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מפזרים 1 כפית מלח מלדון על תחתית מחבת.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
דופק את הסוכר עם 1 כף לבנדר ו 1 כפית תה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
תהתה
4
שלב מים רותחים עם הנותרים 3 כפות לבנדר שנותרו 3 כפות תה בכוס מדידה נוזלית; תלול במשך 5 דקות. תערובת זן לתוך קערה בינונית הוכחה חום, לחיצה על מוצקים לשחרר כל נוזל.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
תהתה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
מוסיפים שוקולד ו 8 כפות הנותרים חמאה לבנדר - תה תערובת ולהגדיר מעל דוד כפול (החלק התחתון של קערה לא צריך להיות נוגע מים רותחים). מערבבים ברציפות עד שוקולד נמס לחלוטין תערובת חלקה ומבריקה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
תהתה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
הסר קערה מחום ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
בקערה גדולה להקציף חלמונים ביצה 3/4 כוס סוכר במרץ עד התערובת היא בצק עבה, חיוור.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מוסיפים קקאו, וניל, ושולחנות מלח ומקציפים עד משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
נייר אורזנייר אורז
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
מוסיפים כ 1/4 כוס שוקולד חם לתערובת חלמון הביצה ומערבבים עד משולב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
10
להקציף בשוקולד שנותר.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
11
ב גדול, נקי, קערה יבשה לנצח חלבונים ביצה ומלח עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית נמוכה עד הלבנים מתחילים קצף, על 1 דקה. הגדל מהירות ללבנים בינוניים גבוהים והכה עד פסגות רכות טופס, 1 עד 2 דקות. לאט להוסיף סוכר 1/2 כוס הנותרים ולהמשיך להכות עד פסגות נוקשות, מבריק טופס.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
12
להקציף על 1/3 של מרנג לתוך הבלילה שוקולד עד משולב לחלוטין. עם מרית גומי, לקפל את המרנג הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
13
לגרד את הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכן ומפזרים הנותרים 1 כפית מלח מלדון.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
14
אופים עד העליון מתחיל לפצח ועוגה tester יש פירורים לחים מצורפים אליו כאשר מוכנס, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
15
להעביר עוגה למתלה קירור. מגניב במחבת 10 דקות, ולאחר מכן להסיר עובש springform מגניב לחלוטין, על 1 שעה. מנפים סוכר cofectioners על עוגה מקוררת, ומפזרים מלח לבנדר ומלדון אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'