קיש ארטישוק
המתכון קיש ארטישוק יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. והוא מספק כ 6 מנות . מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. לך לחנות ותביא קצפת, מעט אגוז מוסקט טחון, מאפה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. מתכונים דומים: קיש ארטישוק סלמון, פרושוטו וארטישוק קיש, ו קיש ארטישוק ועגבניות מיובשות.
הוראות
קו צלחת קיש 9 אינץ ' או צלחת עוגה עם מאפה; לקצץ מאפה עודף סביב הקצוות. זין תחתון וצדדים של מאפה עם מזלג.
אופים ב 400 במשך 3 דקות; להסיר מהתנור, בעדינות לדקור עם מזלג.
משלבים קצפת, ביצים, מלח, פלפל ואגוז מוסקט בקערת ערבוב בינונית; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
מסננים ארטישוק, הזמנת 2 כפות שמן; להפריש.
חותכים ארטישוקים לחתיכות בגודל ביס; להפריש.
בצל מטוגן בשמן שמור במחבת קטנה עד מכרז; לנקז את השמן. מערבבים חתיכות ארטישוק שמורות; כף לתוך מאפה מוכן.
יוצקים תערובת שמנת הקצפה על בצל וארטישוקים; מפזרים גבינה על גבי, נקודה עם חמאה.
אופים ב 375 במשך 45 דקות או עד סט.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך לתוך טריזים.