עוגת שוקולד מרמלדה
עוגת מרמלדת שוקולד דורשת בערך 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 16. מנה אחת מכילה 199 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לך ביצה, חלב, קקאו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: עוגת שוקולד לבן עם מילוי ריבת תפוזים, המרכיב הסודי (ריבה): ריבה וגבינות מסריחות Canapés, ו ריבת תפוזים-Ricotta Cupcakes With Marmalade Buttercream Zapping.
הוראות
מעיל 8 אינץ ' מרובע תבנית אפייה עם ספריי בישול; שורה תחתונה של מחבת עם נייר שעווה. נייר שעווה מעיל עם ספריי בישול; להפריש.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח.
מקציפים חמאה עם מיקסר במהירות בינונית עד שמנת; מוסיפים בהדרגה סוכר מגורען, מכים עד רכות.
מוסיפים ביצה וחלבון, ומכים במהירות בינונית רק עד מעורבב.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת סוכר לסירוגין עם חלב 3/4 כוס, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. מערבבים בקליפה כתומה וניל.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה. הקשה בחדות על מחבת פעם אחת על הדלפק כדי להסיר בועות אוויר.
אופים ב 350 במשך 29 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי; מגניב במחבת במשך 10 דקות על מתלה חוט.
הסר מן המחבת, בזהירות לקלף את נייר שעווה; מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
מערבבים אבקת סוכר והבא 3 מרכיבים בקערה גדולה. הכה עם מיקסר במהירות נמוכה רק עד מעורבב, ומערבבים במרמלדה כתומה.
מניחים עוגה על צלחת; מורחים ציפוי מעל הצדדים של עוגה.