עוגת שוקולד משולשת עם עוגיות זוטות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של סקוטיים, אז תנו הזדמנות ל משולש עוגת עוגת שוקולד זוטה. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 41 גרם של שומן, וסך הכל 512 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לך חטיף שוקולד, שמנת כבדה, עוגיות, וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: עוגת שוקולד משולשת עם גינס, עוגת בראוני שוקולד משולש, ו חמאת בוטנים בשכבה משולשת + עוגיות שוקולד צ'יפס + כוסות בצק עוגיות.
הוראות
מיקרוגל 1/2 כוס קרם ב 30 שניות עד 1 דקה או עד חם (לא להרתיח).
מניחים שוקולד מריר בקערה גדולה.
יוצקים שמנת חמה על שוקולד, ומערבבים עד חלקה. חזור על ההליך עם 1/4 כוס קרם ושוקולד לבן. (אם שוקולד לא נמס לחלוטין לאחר ערבוב, מיקרוגל גבוה במרווחים של 10 שניות רק עד שוקולד נמס תערובת חלקה.) מערבבים 1/2 כפית. וניל לתוך כל תערובת שוקולד עד מעורבב היטב. מגניב 20 דקות.
בינתיים, בואו 2 1/2 כוסות קרם לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות.
מקציפים 1 1/2 כוסות קרם במהירות בינונית גבוהה עם מערבל חשמלי עד פסגות בינוניות טופס. בעדינות לקפל רבע של קצפת לתוך תערובת שוקולד מריר-מתוק מגניב. חזור על ההליך עם הנותרים קצפת.
לנצח הנותרים 1 כוס קרם במהירות בינונית גבוהה עד פסגות בינוני טופס. בעדינות לקפל רבע של קצפת לתוך תערובת שוקולד לבן מגניב. חזור על ההליך עם הנותרים קצפת.
למחוץ 6 עד 7 עוגיות שווה 1/2 כוס פירורים.
מפזרים על החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ ' משומן קלות.
מורחים חצי מתערובת שוקולד מריר על עוגיות מרוסקות במחבת. מסדרים קובצי cookie סביב צידי pan (כ-19 קובצי cookie).
מורחים תערובת שוקולד לבן על תערובת שוקולד מריר.
לרסק עוגיות שנותרו, ומפזרים על תערובת שוקולד לבן במחבת springform.
מורחים את תערובת השוקולד המרירה על עוגיות מרוסקות. כיסוי וצינה 8 עד 24 שעות.
הסר צדדים מחבת. תל פטל במרכז של קצת; מברשת עם זיגוג פטל.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Ghirardelli 60% Cacao Bittersweet חטיפי אפייה, גירארדלי שוקולד לבן אפייה בר, Pepperidge Farm ייחודי אוסף עוגיות משעשע, וליקר Godiva מוקה.
שלב 3 כף. ריבת פטל ללא חרצנים ו-2 כפית. מים בקערת זכוכית קטנה. מיקרוגל ב 10 עד 15 שניות או עד חלקה.