עוגת שוקולד עם רוטב דובדבן מסוכר
עוגת שוקולד עם רוטב דובדבן מסוכר עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 10 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 577 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אבקת אפייה, מקל קינמון, דובדבנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת שוקולד דובדבן שוקולד Bundt, עוגת שוקולד צ'יפס דובדבן Bundt עבור # BundtBakers, ו עוגת לימון עם זיגוג שוקולד ולימון מסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F. לרסס מחבת 14 כוס עם ספריי nonstick.
עבור העוגה: בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, קרם את החמאה וסוכר במהירות גבוהה עד צהוב חיוור, 3 עד 4 דקות. לגרד את הצדדים של הקערה באופן קבוע. עם המיקסר על נמוך, להוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, עד משולב באופן מלא.
מוסיפים את השמנת החמוצה, גרידת תפוזים ווניל, ומערבבים עד לקבלת חלקה. לנפות יחד את הקמח, אבקת קקאו ואבקת אפייה. מקפלים בחצי את החומרים יבשים מנופה, ולאחר מכן חצי חלב.
מערבבים יחד, ולאחר מכן מוסיפים את שאר החומרים יבשים וחלב.
לגרד את הבלילה לתוך מחבת שמן ואופים במרכז התנור במשך 1 שעה. כאשר נעשה, בודק עוגה מוכנס לתוך מרכז העוגה ייצא נקי. מגניב במחבת העוגה במשך 10 דקות לפני היפוך בזהירות להסיר את העוגה מהמחבת.
מערבבים את הדובדבנים עם 1/3 כוס מים, סוכר ממתקים, רום, וניל, קליפת לימון, מיץ לימון, מיץ תפוזים ומקל קינמון בסיר בינוני. מבשלים עד הדובדבנים הם מכרז ואת הרוטב הוא סירופ קל (זה יהיה להתעבות עוד יותר כאשר מקורר), 12 עד 15 דקות.
הסר מהחום, להשליך את קליפת לימון מקל קינמון.
מוסיפים את החמאה ומערבבים לשלב ולהמיס.
מגישים עם עוגת שוקולד פרוסה.