עוגת שוקולד-פטל קפואה
מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 339 קלוריות. אם 78 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגת שוקולד-פטל קפוא עשוי להיות מצוין חלב חינם מתכון לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך קרם מלא שוקולד סנדוויץ ' עוגיות פירורים קרום, ציפוי מוקצף מגניב, פטל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-25 דקות. נסו עוגת גבינה קפואה עם שוקולד-פטל, עוגת פטל שוקולד קפוא - 4 נקודות, ו טורט שוקולד פטל קפוא (מתכונים דומים).
הוראות
בואו מיכל של סורבה לעמוד בטמפרטורת החדר על 15 דקות כדי לרכך. כף להפיץ 1/2 כוס ציפוי פאדג בזהירות בתחתית קרום פירור; מקום במקפיא במשך 15 דקות כדי להגדיר.
מקום שנותר 1/2 כוס פאדג ' ציפוי בקערה קטנה למיקרוגל; לקרר עד זמן ריצה.
כפית ומרח סורבה על ציפוי פאדג ' בקרום. מכסים בניילון נצמד; מקפיאים 3 שעות.
כדי לשרת, ציפוי פאדג ' מיקרוגל על 10 עד 15 שניות או עד רזה מספיק כדי לטפטף.
מקשטים מנות בודדות עם מנה של ציפוי מוקצף, רסס של ציפוי פאדג ' וכמה פטל טרי.