עוגת שוקולד פקאן IV
צריך קינוח ללא גלוטן וצמחוני? עוגת שוקולד פקאן IV יכול להיות מתכון סופר לנסות. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 318 קלוריות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון דרומי. אם יש לכם שוקולד, סירופ תירס, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 17%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, עוגת פודינג שוקולד, ו עוגת שוקולד צ'יפס.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מחממים חמאה ושוקולד על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שוקולד נמס; קריר מעט.
עם מקצף יד, להכות ביצים, סוכר, מלח, תערובת שוקולד וסירופ תירס. מערבבים בפקאנים ושופכים תערובת לתוך קליפת עוגה.
אופים עד סט, 40 עד 50 דקות. מגניב במקצת.
מגישים חמים, או מקררים ומגישים עם ציפוי קצפת nondairy.