עוגת שוקולד צ'אי לאטה
עוגת צ'אי לאטה שוקולד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 15 . מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לכם חמאה, שוקולד צ'יפס, קינמון טחון, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת שוקולד צ'אי לאטה, עוגת צ'אי לאטה מתובלת לערבב עוגיות עם ציפוי קרם וניל, ו תה צ'אי לאטה.
הוראות
מחממים תנור ל-350F (325f למחבת כהה או לא דביקה). גריז או ריסוס התחתון רק של מחבת 13x9 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה קטנה, לזרוק שוקולד צ ' יפס עם 1 כף של תערובת העוגה. בקערה גדולה, לנצח תערובת העוגה שנותרה, 1/4 כוס תערובת צ ' אי לאטה יבש, המים, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם. מערבבים בשוקולד צ ' יפס מצופה.
אופים לפי הוראות על תיבת למחבת 13x9 אינץ'. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה בינונית, מערבבים אבקת סוכר וחמאה עד חלקה; להפריש. בקערה קטנה למיקרוגל, חלב מיקרוגל על 10 עד 15 שניות או עד חם מאוד. מערבבים ב 1 כף תערובת צ ' אי לאטה יבש עד מומס; מערבבים לתוך תערובת אבקת סוכר עד חלקה להפיץ.
מורחים על עוגה. ממש לפני ההגשה, מפזרים קינמון. החנות מכוסה באופן רופף.