עוגת שוקולד צ'יפס
אם יש לך אגוזי פקאן, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . מתכונים דומים: עוגת שוקולד צ'יפס, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגיית פצפוצי השוקולד הטובה ביותר / New York Times Chocolate Chip Cookie.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
בקערת ערבוב גדולה, להכות ביצים עד אור קצף.
מוסיפים קמח, סוכר וסוכר חום ומכים עד מעורבב היטב. תערובת בחמאה מומסת. מערבבים בשוקולד צ ' יפס ואגוזים.
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 1 שעה.
מגישים חמים עם ציפוי מוקצף או גלידה.