קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

עוגת שוקולד צ'יפס

עוגת שוקולד צ'יפס
אם יש לך אגוזי פקאן, חמאה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . מתכונים דומים: עוגת שוקולד צ'יפס, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגיית פצפוצי השוקולד הטובה ביותר / New York Times Chocolate Chip Cookie.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בקערת ערבוב גדולה, להכות ביצים עד אור קצף.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבובקערת ערבוב
3
מוסיפים קמח, סוכר וסוכר חום ומכים עד מעורבב היטב. תערובת בחמאה מומסת. מערבבים בשוקולד צ ' יפס ואגוזים.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד צ ' יפסשוקולד צ ' יפס
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
אגוזיםאגוזים
4
יוצקים לתוך קליפת עוגה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
5
אופים ב 325 מעלות F (165 מעלות C) במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מגישים חמים עם ציפוי מוקצף או גלידה.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצףציפוי מוקצף
גלידהגלידה