עוגת שוקולד צ'יפס
עוגת שוקולד צ'יפס עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 38 גרם של שומן, וסך הכל 638 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. אם יש לכם מלח, מיני שוקולד למחצה-פירורים, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת שוקולד צ'יפס, עוגת שוקולד צ'יפס, ו עוגת שוקולד צ'יפס.
הוראות
מערבבים יחד הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה, באמצעות מזלג.
מפזרים במחבת שמנונית ומשוריינת 12 כוס.
לטאטא יחד קמח, סודה לשתייה, ומלח.
הכה חמאה, סוכר חום, סוכר מגורען, ווניל במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד 3 עד 5 דקות או עד רכות.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, מכות רק עד מעורבב.
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם חלב חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח. הכה במהירות נמוכה רק עד מעורבב לאחר כל תוספת, לעצור כדי לגרד את הקערה לפי הצורך. מקציפים במיני-פירורי שוקולד. (
התערובת תהיה עבה.) הבלילה כפית למחבת מוכנה.
אופים ב 350 במשך 50 עד 55 דקות או עד מפרט עץ ארוך מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 דקות; להסיר מחבת כדי מתלה חוט, מגניב לחלוטין (בערך 1 שעה).