קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

פנקייק לימון-אוכמניות-ריקוטה-חמאה עם אוכמניות - קסיס רליש סירופ מייפל אוכמניות

פנקייק לימון-אוכמניות-ריקוטה-חמאה עם אוכמניות - קסיס רליש סירופ מייפל אוכמניות
פנקייק לימון-אוכמניות-ריקוטה-חמאה עם אוכמניות-קסיס רליש וסירופ מייפל אוכמניות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת של טרטר, ריקוטה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19%, וזה לא כל כך סופר. נסו פנקייק אוכמניות עם סירופ מייפל אוכמניות, פנקייק ריקוטה לימון אוכמניות עם סירופ וניל אוכמניות, ו פנקייק גבינת שמנת לימון עם סירופ מייפל אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לסירופ: בסיר בינוני מוסיפים אוכמניות, סירופ מייפל, סוכר, מקל קינמון וגרידת לימון. מביאים לרתיחה על אש נמוכה, ומבשלים כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
הסר מהחום וצינה לילה. זן; לשרת חם או בטמפרטורת החדר.
1
מערבבים אוכמניות, סוכר, חמאה, מקל קינמון ופול וניל בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום ומבשלים לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ומערבבים בקאסיס. זרוק את שעועית וניל מקל קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
קרם דה קסיסקרם דה קסיס
3
מגישים בטמפרטורת החדר, מתקפלים מנטה קצוצה רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1
מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה ומניחים בצד. בקערה נפרדת, לשלב את חלמונים ביצה, שמן, חלב חמאה, גרידת לימון ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
זנים של פטריותזנים של פטריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
הפוך היטב במרכז החומרים היבשים ויוצקים בתערובת הנוזלית.
3
מערבבים יחד עד הקמח הוא פשוט משולב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4
בקערה קטנה, באמצעות מערבל חשמלי שנערך ביד, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר עד פסגות רכות טופס. מקפלים את החלבונים לתוך הבלילה רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
בואו לשבת במשך 15 דקות, ואז לקפל בעדינות את אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
בקערה קטנה מערבבים את הריקוטה והחלב. שמורה לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מחממים תנור ל 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מחממים מחבת לא דביקה או מחממים מחבת ברזל יצוק על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים חמאה וחום עד שהחמאה מתחילה לרחוש. סקופ 1/4 כוס קטנה של הבלילה לתוך המחבת או על המחבת ומבשלים עד בועות להופיע על פני השטח העליון והתחתון הוא חום זהוב, על 1 עד 1 1/2 דקות. הפוך ומבשל עד הקרקעית הוא חום זהוב קלות, על 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
הסר גיליון אפייה ולשמור חם בתנור נמוך. חזור עם הבלילה שנותרה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מגישים עם סירופ, קומפוט ומקשטים עם מנה של ריקוטה.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
לפי עוגהלפי עוגה

מרכיבים

11 קילו קישואים,אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1פיינטחבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כפות סירופ (בויזנברי, אוכמניות וכו')2 כפות סירופ (בויזנברי, אוכמניות וכו')2(חוֹרֶף)תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה8(חוֹרֶף)מקל חמאה, לחתוך לתוך פאטסמקל חמאה, לחתוך לתוך פאטס3156 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)3(חוֹרֶף)קנה סוכרקנה סוכר1stickתפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי1סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)1צביטהקרם קמצוץ טרטרקרם קמצוץ טרטר2largesחלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)חלב מרוכז ממותק (עדיף מותג נשר)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי נענע טריים קצוציםעלי נענע טריים קצוצים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקריקוטה טרייהריקוטה טרייה1רצועהכסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ מייפל (כיתה ב')סירופ מייפל (כיתה ב')1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה בלתי מרוסקקמח לכל מטרה בלתי מרוסק1שעועית וניל, פיצולשעועית וניל, פיצול0(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2(חוֹרֶף)1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת20ריבס, קצוץ טרי או קפואקאסיס.קאסיס.