פנקייק לימון-אוכמניות-ריקוטה-חמאה עם אוכמניות - קסיס רליש סירופ מייפל אוכמניות
פנקייק לימון-אוכמניות-ריקוטה-חמאה עם אוכמניות-קסיס רליש וסירופ מייפל אוכמניות עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר ארוחת הבוקר שלך. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 232 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת של טרטר, ריקוטה, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 19%, וזה לא כל כך סופר. נסו פנקייק אוכמניות עם סירופ מייפל אוכמניות, פנקייק ריקוטה לימון אוכמניות עם סירופ וניל אוכמניות, ו פנקייק גבינת שמנת לימון עם סירופ מייפל אוכמניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לסירופ: בסיר בינוני מוסיפים אוכמניות, סירופ מייפל, סוכר, מקל קינמון וגרידת לימון. מביאים לרתיחה על אש נמוכה, ומבשלים כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
הסר מהחום וצינה לילה. זן; לשרת חם או בטמפרטורת החדר.
1
מערבבים אוכמניות, סוכר, חמאה, מקל קינמון ופול וניל בסיר קטן ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום ומבשלים לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום ומערבבים בקאסיס. זרוק את שעועית וניל מקל קינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
קרם דה קסיס
3
מגישים בטמפרטורת החדר, מתקפלים מנטה קצוצה רק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1
מערבבים יחד את הקמח, הסוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח בקערה גדולה ומניחים בצד. בקערה נפרדת, לשלב את חלמונים ביצה, שמן, חלב חמאה, גרידת לימון ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
על הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
כסף ללא נעליים
זנים של פטריות
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
הפוך היטב במרכז החומרים היבשים ויוצקים בתערובת הנוזלית.
3
מערבבים יחד עד הקמח הוא פשוט משולב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
4
בקערה קטנה, באמצעות מערבל חשמלי שנערך ביד, להכות חלבונים ביצה קרם של טרטר עד פסגות רכות טופס. מקפלים את החלבונים לתוך הבלילה רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטר
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
בואו לשבת במשך 15 דקות, ואז לקפל בעדינות את אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) גבינת שמנת, חתוכה לקוביות בגודל 1 אינץ'
6
בקערה קטנה מערבבים את הריקוטה והחלב. שמורה לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מחממים תנור ל 200 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מחממים מחבת לא דביקה או מחממים מחבת ברזל יצוק על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים חמאה וחום עד שהחמאה מתחילה לרחוש. סקופ 1/4 כוס קטנה של הבלילה לתוך המחבת או על המחבת ומבשלים עד בועות להופיע על פני השטח העליון והתחתון הוא חום זהוב, על 1 עד 1 1/2 דקות. הפוך ומבשל עד הקרקעית הוא חום זהוב קלות, על 45 שניות.