עוגת שוקולד צ'יפס חמאה
מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 56 גרם של שומן, וסך הכל 834 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", מלח, שמנת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד צ'יפס, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס חמאה עם ציפוי שוקולד מרשמלו רך.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לרוטב החמאה: ממיסים את החמאה בסיר רוטב על חום בינוני-גבוה.
מוסיף את הסוכר החום, סירופ תירס, ומלח. להביא מבשלים ומערבבים עד ענבר זהוב בצבע, על 10 עד 15 דקות.
הסר מהחום ומערבבים לאט בקרם.
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
עבור המילוי: להוסיף את גבינת מסקרפונה ואת השמנת הכבדה לקערה גדולה ובוכה עד בשילוב.
מוסיף את הסוכר, וניל, ומלח.
לטאטא עד פסגות רכות טופס, ואז לקפל את שבבי שוקולד.
יוצקים את המילוי לתוך הקרום, מחליקים את משטח העוגה. מקררים למשך 3 שעות לפחות ומגישים עם רוטב חמאה.