קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת שוקולד צ'יפס חמאה

עוגת שוקולד צ'יפס חמאה
מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 56 גרם של שומן, וסך הכל 834 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לך לחנות ותביא את "ונילן חלץ", מלח, שמנת כבדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-35 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד צ'יפס, עוגת שוקולד צ'יפס של KK, ו עוגת שוקולד צ'יפס חמאה עם ציפוי שוקולד מרשמלו רך.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
לרוטב החמאה: ממיסים את החמאה בסיר רוטב על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיף את הסוכר החום, סירופ תירס, ומלח. להביא מבשלים ומערבבים עד ענבר זהוב בצבע, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
הסר מהחום ומערבבים לאט בקרם.
מרכיבים שתצטרך
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
5
הסר מהחום והנח בצד להתקרר.
6
עבור המילוי: להוסיף את גבינת מסקרפונה ואת השמנת הכבדה לקערה גדולה ובוכה עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיף את הסוכר, וניל, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
לטאטא עד פסגות רכות טופס, ואז לקפל את שבבי שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
יוצקים את המילוי לתוך הקרום, מחליקים את משטח העוגה. מקררים למשך 3 שעות לפחות ומגישים עם רוטב חמאה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר