עוגת שוקולד צ'יפס ללא גלוטן
מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מכילה 286 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 27 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות ו-10 דקות. אם יש לך ביצה, שוקולד צ'יפס, תערובת עוגיות שוקולד צ' יפס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו בננה שוקולד צ'יפס עוגה עם ציפוי חמאת בוטנים-גלוטן, חלב חינם, סויה חינם, עוגת ספל שוקולד צ'יפס ללא גלוטן לשניים, ו עוגת שוקולד צ'יפס ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 ° F. בקערה בינונית, מערבבים תערובת עוגיות, חמאה, 1 כפית של וניל והביצה עד לקבלת בצק רך.
טיפה בצק על ידי כפית מעוגלתחופן 2 אינץ ' זה מזה על יריעות עוגיות ungreased לעשות 36 עוגיות.
אופים 8 עד 10 דקות או עד הקצוות הם חום זהוב בהיר. מגניב 2 דקות; להסיר גיליון עוגיות כדי מתלה קירור. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה גדולה, להכות שמנת, גבינת מסקרפונה, סוכר, קקאו הנותרים 1 כפית וניל עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד מעורבב. הכה במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
כדי להרכיב עוגה, לארגן 7 עוגיות בתחתית 8-או 9 אינץ ' מחבת springform. לשבור 1 עוגייה נוספת בנפרד כדי למלא רווחים.
מורחים 1 כוס של תערובת הקצפת באופן שווה על עוגיות. מסדרים 7 עוגיות נוספות על שכבת שמנת מוקצפת; העליון עם תערובת קצפת 1 כוס נוספת. חזור על 3 פעמים נוספות עם עוגיות שנותרו תערובת קצפת.
מורחים את החלק העליון; מכסים בניילון נצמד. מקררים לפחות 12 שעות.
כדי לשרת, להפעיל סכין חדה סביב קצה מחבת לשחרר עוגה.
מניחים עוגה על צלחת הגשה.
חתוך לפרוסות. חנות מכוסה במקרר.