עוגת שוקולד-תות קרח
המתכון שוקולד-עוגת מקרר תות יכול לספק את השתוקקות הדרומית שלך בערך 2 שעות ו -30 דקות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. אם יש לכם קצפת, גבינת מסקרפונה, תותים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עוגת גלידה בטעם תות ושוקולד, עוגת שוקולד תות קרח-פחמימות ונטול גלוטן, ו עוגת מקרר תות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מניחים תותים.
מפזרים 3 כפות אבקת סוכר; לתת לעמוד 10 דקות. למחוץ עם מחית תפוחי אדמה או כף; להפריש.
בקערה גדולה, להכות שמנת עם מצורף whisk של מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה עד פסגות נוקשות טופס.
בקערה בינונית, לנצח גבינה, 1/2 כוס אבקת סוכר ווניל עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד בשילוב. מקפלים קצפת, ואז לקפל פירה תותים.
שורה תחתונה של מחבת 13x9 אינץ ' עם שכבה אחת של קרקרים גרהם.
מורחים שליש מתערובת קרם תות על קרקרים; מפזרים 1/3 כוס של שוקולד צ ' יפס. חזור על שכבות פעמיים. מקררים 2 שעות לפני ההגשה.