עוגת שזיפים
צריך קינוח צמחוני? עוגת שזיפים יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מתכון זה מכין 8 מנות עם 243 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 72 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם שזיפים, גרידת לימון, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 24%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגת שזיפים ללא ביצים, איך מכינים עוגת שזיפים, עוגת שזיפים-קמח תירס עם סורבה שזיפים, ו עוגת שזיפים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). גריז וקמח אחד 9 אינץ צינור פאן.
מפרידים את הביצים. בקערה קטנה מקציפים את החלבונים עד שנוצרות פסגות נוקשות ומניחים בצד.
בקערה גדולה, שמנת את החמאה או המרגרינה עם הסוכר. מקציפים פנימה את החלמונים ואת גרידת הלימון.
מערבבים יחד את הקמח ואבקת האפייה ואז מקציפים את תערובת הקמח לתערובת המוקרמת. מקפלים פנימה בעדינות את החלבונים.
מורחים את הבלילה באופן שווה לתבנית המוכנה. יהיה רק קצת יותר מסנטימטר של בלילה. מסדרים את השזיפים, עם העור כלפי מטה, בצורה מושכת מעל הבלילה.
אופים בתנור שחומם מראש עד בודק מוכנס במרכז יוצא נקי, כ 40 דקות.
מעבירים לרשת קירור ומניחים להתקרר לפני ההגשה.