קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות15
ציון בריאות0
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת שחמט

עוגת שחמט
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגת שחמט. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 367 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים יש 794 אוהדים. אם יש לכם חמאה, סוכר קונדיטורים, גבינת שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 19%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגת שחמט, עוגת שחמט, ו עוגת שחמט.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). גריז וקמח אחד 9 איקס 13 מחבת אינץ.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
בקערה גדולה, מערבבים יחד תערובת עוגה, 2 ביצים, ו 1/2 כוס חמאה מומסת. מכניסים למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגהתערובת עוגה
חמאהחמאה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
3
בקערה אחרת מקציפים גבינת שמנת לתערובת אחידה. מערבבים פנימה 1/2 כוס חמאה מומסת ו -2 ביצים. מקציפים בהדרגה את הסוכר של הקונדיטור.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים מעל את תערובת הקרום שכבר בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
אופים במשך שעה 1. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לעוגה. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "